Hogyan tudnám harisnyázni a kábeleket? Mutatnátok videót, leírást? Mi kell hozzá? (a két kezemen kívűl:D)
árnyékolt antenna kábel bekötési módjára gondoltál?
Esetleg hangfrekvenciás árnyékoló harisnyával ellátott kábel csatlakozóba kötésére gondolsz?
Minkét esetben van csavaros kötés, árnyékoló harisnya szorító rendszerű és forrasztható kötés. Mindegyiknél kicsit más a módszer de a lényege ugyanaz. Ezt csak akkor lehet elmondani ennél részletesebben ha valaki látja a csatlakozót. Akkor ránézve önmagától adódik, mit hova...
Ha valaki //annyira!!// nem látja akkor szerintem érdemes inkább szakemberhez vinni.
Vagyis árnyékoló harisnyát akarsz a kábel köré készíteni?
Árnyékolt kábelt készen lehet venni és azt kell bekötni a nem árnyékolt helyett.
Így már értem, szerintem már mások is.
Akkor bocs a feltételezésért.
A megoldásban most nem tudok mit mondani, mert a csatlakozók matt nem olyan egyszerű így utólag ezt megoldani (esetleg a csatlakozókat szétszedni és árnyékoló harisnya rá, majd helyesen összerakni /szerintem szakértelmet igényel, mert ha valamit rosszul teszel vissza, tönkere megy a gép/), de ha valaki tudja az egyszerű és jó megoldást, akkor így már érti, miben kellene segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!