Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hogyan tudnám harisnyázni a...

Hogyan tudnám harisnyázni a kábeleket? Mutatnátok videót, leírást? Mi kell hozzá? (a két kezemen kívűl:D)

Figyelt kérdés

2013. márc. 19. 19:52
 1/7 anonim ***** válasza:
65%

árnyékolt antenna kábel bekötési módjára gondoltál?

Esetleg hangfrekvenciás árnyékoló harisnyával ellátott kábel csatlakozóba kötésére gondolsz?

Minkét esetben van csavaros kötés, árnyékoló harisnya szorító rendszerű és forrasztható kötés. Mindegyiknél kicsit más a módszer de a lényege ugyanaz. Ezt csak akkor lehet elmondani ennél részletesebben ha valaki látja a csatlakozót. Akkor ránézve önmagától adódik, mit hova...

Ha valaki //annyira!!// nem látja akkor szerintem érdemes inkább szakemberhez vinni.

2013. márc. 20. 19:05
 2/7 A kérdező kommentje:
Én csak a kábeleket akarom beharisnyázni, amit te írtál az eléggé a kínai.:D
2013. márc. 21. 17:27
 3/7 anonim ***** válasza:
65%

Vagyis árnyékoló harisnyát akarsz a kábel köré készíteni?

Árnyékolt kábelt készen lehet venni és azt kell bekötni a nem árnyékolt helyett.

2013. márc. 23. 01:45
 4/7 sleephun válasza:
51%
Esetleg ha a számítógép tápegységéből kijövő kábelekre gondolsz, akkor nagyon egyszerű a helyzet, lehet venni molex szetteket amik tartalmaznak kábelharisnyát, szerszámot a szereléshez és új molex csatlakozókat is. Több féle színben is lehet kapni ilyen szetteket. Google a barátod: [link]
2013. ápr. 7. 15:20
 5/7 anonim ***** válasza:
65%
Talán csak "rágóguminak" írta be a kérdést, hogy ki mit szól hozzá, aztán a válaszokat "nem érti", vagyis nem akarja megérteni, hogy sokan magyarázzanak egy értelmetlenül feltett kérdést. Ha valami konkrét dolog érdekelné, akkor azt leírta volna. már találkoztam itt hasonlóval.
2013. ápr. 8. 03:33
 6/7 A kérdező kommentje:
Nem csak úgy írtam ki a kérdést, de az a gond hogy nem igazán értem amit írtok. Egyébként a házventik kábeljét és az I/0 panel vezetékeit szeretném harisnyázni.
2013. ápr. 8. 15:15
 7/7 anonim ***** válasza:
73%

Így már értem, szerintem már mások is.

Akkor bocs a feltételezésért.

A megoldásban most nem tudok mit mondani, mert a csatlakozók matt nem olyan egyszerű így utólag ezt megoldani (esetleg a csatlakozókat szétszedni és árnyékoló harisnya rá, majd helyesen összerakni /szerintem szakértelmet igényel, mert ha valamit rosszul teszel vissza, tönkere megy a gép/), de ha valaki tudja az egyszerű és jó megoldást, akkor így már érti, miben kellene segíteni.

2013. ápr. 8. 19:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!