Max 130k-ért mutatnátok notebookokat?
# 1
Szerintem ez az oldal azért van,hogy segítsünk a kérdezőkön,és nem azt kell mondani,hogy:"A Google a barátod."
Igen,ő is be tudta volna írni azt,hogy "netbook",és rögtön az elsőt,amit kapott,azt rendelje is meg,és kész,ugye?
nem..de ez neki is addig tart mint neked vagy nekem nem? ha azt kérdezi h ajánljak neki egy fajtát, ajánlok.de nehogy már én nézegessem a laptopokat neki. idézem: tehát a proci és a ram a fontos, a vga elhanyagolható.
ezek szerint ő tudja mi kell neki..nem én fogok átnézni ezer laptopot, hogy egy kattintással nézegethesse őket.ennyire lusta azért ne legyen már.mondhatsz amit akarsz, nézegesd te és tegyed ki neki..remélem elmegy vele egy délutánod okostojás.
10k-ért is mutatok notebookokat.
Előre utalással tudsz fizetni.
Mikor érnél rá?
Most így hirtelen 6-7 félét tudnék megmutatni, de ha többet fizetsz, akkor megoldjuk hogy többet is megnézhess.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!