Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » AMD vagy Nvidia?

AMD vagy Nvidia?

Figyelt kérdés
A jövőre tekintve HD 7950 vagy 7970 vagy egy GTX 680-as videókártyát vegyek?

2013. márc. 24. 10:35
1 2 3 4
 21/33 kamikaze17 ***** válasza:
63%
jaj bocs kihagytam az msi 680 volt
2013. márc. 25. 00:16
 22/33 anonim ***** válasza:
61%

Egy szóval se írtam, hogy titan megéri, még hasonlót se, de jó példa hisz ez az 1 GPU-s király, mégis ezen se megy olyan gördülékenyen.

Én nem mondanám azt, hogy ez lenne a cél, kompromisszumokkal egy egy VGA vétel közt eltelhet 3-4 év is. Persze aki mindig a maxot akarja az nyúljon a zsebébe. Ezt visszavezethetjük megint több okra(ez már tényleg nagyon off). Azt aláírom, hogy ha minden igaz az új konzolok miatt megint lehet olyan gond, hogy nem megy maxon a csúcs kártyán, de majd meglátjuk, hogyan oldják meg a fejlesztők azt a gondot(nyilván butítással, de mit, hogyan stb.), hisz PC-nél egyedül az AMD érkező APU-i, érkeznek hasonlófelépítéssel.

A Crysis 3-nál konkrétan nem tudom miket alkalmaz maxon ami így eszi a kártyákat, nem annyira ástam magam a játékba bele, erősen hidegen hagy. Ettől független lehet érdemben is nagy a gépigény(lásd forwara+lighting), meg a másik szélsőség is ott van, pl Crysis 2.

Am a videóban a beállításoknál az egyik fülbe ahogy láttam nem lépbe a készítő, az érdekelne, hogy milyen élsimítás van a játékon.

2013. márc. 25. 15:43
 23/33 A kérdező kommentje:
Abban a 680-as tesztbe, ha jól láttam akkor nem állított az elsimitáson.Viszont egy 7970-es tesztben FXAA elsimitáson max grafikai beállitásokon 40-30FPS környéke volt.Egy kérdésem még lenne:HD 7950/7970-es kártyához i7-3770k-hoz, milyen alaplapot illetve milyen tápot ajánlatok?
2013. márc. 25. 16:48
 24/33 kamikaze17 ***** válasza:
60%

meg egy ilyent talaltam gtx 670 es rol ilyen az enyem is csak asus

http://www.youtube.com/watch?v=xfiMF3eQAmI

2013. márc. 25. 17:56
 25/33 kamikaze17 ***** válasza:
Hart igy igaz en is azt gondoltam valamikor hogy megveszem pl az 560 asomat es akkor nem lesz olyan jatek amit ne vinne na egy ev mulva ra kijott a bf3 es ultran mar bizony elverezgetett aztan vettem 670 est bf3 megy szepen de a crysis 3 bizony meg fogja megy very high on az igaz de az elsimitasok mar nem lehetnek maxon es bizony ahogyan mondod ahhoz hogy minden maxon menjen egy ideig akkor mar cf vagy sli esetleg amd 7990 vagy gtx 690 de ezeknek a vgaknak az aran mar jo komplet konfigot lehet osszeallitani es az elavulas rizikoja barmelyik vga-nal fenn all
2013. márc. 25. 18:04
 26/33 anonim ***** válasza:

"kompromisszumokkal egy egy VGA vétel közt eltelhet 3-4 év is"

A mondat első szavát értelmezd már ha lehet, mert csak ultra grafról írogatsz.

"ahhoz hogy minden maxon menjen egy ideig akkor mar cf vagy sli esetleg amd 7990 vagy gtx 690 "

Nem, sőt lehet ezeken se. Az új konzol generációban AMD APU lesz amihez asztalon a kaveri fog csak erősen hasonlítani, a többi gyártó messze nem jár itt az integrációba. Ha ismered a kaveri újításait akkor érted, hogy akár olyat is tehetnek játékba amire csak az lesz képes, PCI-es nagy késleltetésű dVGA nem, de ez a jövő, majd meglátjuk.

"milyen alaplapot illetve milyen tápot ajánlatok?"

Mennyid van a kettőre?

2013. márc. 25. 18:41
 27/33 kamikaze17 ***** válasza:
60%

Hart ja bocs kicsit elrepult elottem a kompromisszum szo

de latom te nagyon ott vagy ebben a temaban akkor majd ha konfigot keszulok venni segitesz?

2013. márc. 25. 20:23
 28/33 A kérdező kommentje:
Alaplap olyan 30ezret szánnék és a tápra is kb annyi max.
2013. márc. 25. 21:37
 29/33 A kérdező kommentje:
Megnéztem ezt a 7970-t ez megér +30ezer FT-t a 7950-hez képest?Vagy nincs akkora teljesitménye?
2013. márc. 25. 21:52
 30/33 anonim ***** válasza:
57%

Lapból annyiból pl egy MSI Z77A-G45

Tápból is elég nagy a választék, a legolcsóbban egy FSp Radier 550-et vennék, ez kb 16K, de őszintén egy Seasonic G450-et néznék ide. Mivel elég nagy a választék, így valami kikötés, vagy valami nagyobb fogyasztót tervezel később a gépbe?

"majd ha konfigot keszulok venni segitesz?"

Szívesen, írj rám majd, bár ha gépet akarsz venni ajánlom Alex1111+1 "fórumtársat"(bocsi :P)

2013. márc. 26. 14:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!