AMD vagy Nvidia?
Egy szóval se írtam, hogy titan megéri, még hasonlót se, de jó példa hisz ez az 1 GPU-s király, mégis ezen se megy olyan gördülékenyen.
Én nem mondanám azt, hogy ez lenne a cél, kompromisszumokkal egy egy VGA vétel közt eltelhet 3-4 év is. Persze aki mindig a maxot akarja az nyúljon a zsebébe. Ezt visszavezethetjük megint több okra(ez már tényleg nagyon off). Azt aláírom, hogy ha minden igaz az új konzolok miatt megint lehet olyan gond, hogy nem megy maxon a csúcs kártyán, de majd meglátjuk, hogyan oldják meg a fejlesztők azt a gondot(nyilván butítással, de mit, hogyan stb.), hisz PC-nél egyedül az AMD érkező APU-i, érkeznek hasonlófelépítéssel.
A Crysis 3-nál konkrétan nem tudom miket alkalmaz maxon ami így eszi a kártyákat, nem annyira ástam magam a játékba bele, erősen hidegen hagy. Ettől független lehet érdemben is nagy a gépigény(lásd forwara+lighting), meg a másik szélsőség is ott van, pl Crysis 2.
Am a videóban a beállításoknál az egyik fülbe ahogy láttam nem lépbe a készítő, az érdekelne, hogy milyen élsimítás van a játékon.
meg egy ilyent talaltam gtx 670 es rol ilyen az enyem is csak asus
"kompromisszumokkal egy egy VGA vétel közt eltelhet 3-4 év is"
A mondat első szavát értelmezd már ha lehet, mert csak ultra grafról írogatsz.
"ahhoz hogy minden maxon menjen egy ideig akkor mar cf vagy sli esetleg amd 7990 vagy gtx 690 "
Nem, sőt lehet ezeken se. Az új konzol generációban AMD APU lesz amihez asztalon a kaveri fog csak erősen hasonlítani, a többi gyártó messze nem jár itt az integrációba. Ha ismered a kaveri újításait akkor érted, hogy akár olyat is tehetnek játékba amire csak az lesz képes, PCI-es nagy késleltetésű dVGA nem, de ez a jövő, majd meglátjuk.
"milyen alaplapot illetve milyen tápot ajánlatok?"
Mennyid van a kettőre?
Hart ja bocs kicsit elrepult elottem a kompromisszum szo
de latom te nagyon ott vagy ebben a temaban akkor majd ha konfigot keszulok venni segitesz?
Lapból annyiból pl egy MSI Z77A-G45
Tápból is elég nagy a választék, a legolcsóbban egy FSp Radier 550-et vennék, ez kb 16K, de őszintén egy Seasonic G450-et néznék ide. Mivel elég nagy a választék, így valami kikötés, vagy valami nagyobb fogyasztót tervezel később a gépbe?
"majd ha konfigot keszulok venni segitesz?"
Szívesen, írj rám majd, bár ha gépet akarsz venni ajánlom Alex1111+1 "fórumtársat"(bocsi :P)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!