Videókártyát keresek apróbb játékokra: Medal of honor allied assault, minecraft, maffia (esetleg) ezt a kettőt találtam: nVIDIA 6600 256MB AGP VGA ATi Radeon 9600 XT 265MB AGP VGA az áruk ugyanaz 6500 megéri? Melyiket válasszam?
itt a konfig:
IBM rev 2.6
intel P4 2.8 GHz
1.25 GB ram
32 mb vidikártya (ezt cserélném ki)
aha
de szerintetek megéri?
Valószínűleg a legtöbb probléma itt a Minecrafttal lenne. Kifejezetten CPU és RAM zabáló a játék, kevésbé érdekli a videokártya, bár a fenti két kártya még határeset. Viszont egy olyan CPU-val és annyi RAM-mal 5-10 FPS-nél több nem valószínű, hogy lesz.
2GB RAM-mal és egy gyenbébb, 3GHz-es Pentium D 925-ön sem volt akadásmentes nekem egy 2600 XT videokártyával (15-30 FPS, néha kemény megakadásokkal), ellenben egy sokkal gyengébb videokártyával (x1650), és egy Core 2 Duo CPU-val már 40-60 FPS-t is kihozott belőle.
Az Allied Assaultnak nincs nagy rendszerigénye, szerintem menne szépen a fenti kártyák valamelyikével.
Amúgy a 6600-as fejlettebb, DirectX 9.0c (shader model 3.0) támogatással rendelkezik.
Teszt a kártyákról: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!