Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » AMD vagy Nvidia?

AMD vagy Nvidia?

Figyelt kérdés
A jövőre tekintve HD 7950 vagy 7970 vagy egy GTX 680-as videókártyát vegyek?

2013. márc. 24. 10:35
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
51%

Igen, érdemesebb azt.

"Készül a vita. "

Akkor ha kiakar oktatni máskor érvekkel alátámasztva tegye, kíváncsi vagyok miért jobb a kepler(van ellenérvem bőven).

2013. márc. 24. 15:47
 12/33 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ.Csak kíváncsiság képen feltudnál hozni néhány példát, hogy miben jobb a kepler a gcn-nél, és forditva is?
2013. márc. 24. 15:56
 13/33 anonim ***** válasza:
70%

Egyrészről az AAA címeknél a Gaming Evoled program jóval több játékot sorakoztat mint a TWIMTBP, az AMD itt meg nem nV féle marketing támogatást vállal hanem fejlesztést is.

Ennek oka, hogy már jóval több pénzt pumpálnak bele, meg Rory kicsit "rámenősebb" mint Huddy.

A GCN compute képességei jobbak(az architektúrákban több okra is visszavezethetjük, pl shared memroy tempó, regiszter területek stb.) és ez az irány terjedő, van rá igény, nem csak GE-s címekben. Ott a GR Future Soldier ami partnerprogram nélküli, mégis tartalmaz ilyesmit.

Aztán ott a DX11.1, ezzel már jóval komplexebb kódokat tudnak írni a fejlesztők, nincs az eddigi bonyolultság. Az eddigi egyik legkomolyabb terhelés játékban a forward+ lighting volt, a GCN jóval jobban teljesített stb.

2013. márc. 24. 16:16
 14/33 anonim ***** válasza:
91%

""Készül a vita. "

Akkor ha kiakar oktatni máskor érvekkel alátámasztva tegye, kíváncsi vagyok miért jobb a kepler(van ellenérvem bőven)."

Hart, nekünk már volt pár beszélgetésünk, és el szoktam ismerni, hogy többet tudsz nálam. A Keplerről nem szóltam semmit, ha jól emlékszem, azt mondtam, jobb az AMD, és érvet is hoztam.

2013. márc. 24. 20:35
 15/33 anonim ***** válasza:
71%
Várj, félre értettél. A mondandóm Pelczhoffer Márkról szólt, ő írta nekem, hogy jövő biztosabb a 680 csak nem indokolta miért is.
2013. márc. 24. 20:47
 16/33 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ újra, most már akkor biztos hogy amd-t veszek.
2013. márc. 24. 21:20
 17/33 kamikaze17 ***** válasza:
48%
Hart volna egy kerdesem ha ennyire jo az amd akkor a 7970 crysis 3 nal full hd minden maxon elsimitasokkal miert csak 25-30 fpst produkal mi lehet a gond tobben is jeleztek mar hogy igy van
2013. márc. 24. 23:10
 18/33 kamikaze17 ***** válasza:
2013. márc. 24. 23:14
 19/33 anonim ***** válasza:
64%

GTX Titanon se fut sokkal jobban, pedig vagy 25%-al erősebb(a HD7970 Ghz editonnal). Ebből nyilván leszűrhető, hogy itt nem az AMD-vel vagy a HD7970-el van a gond, hanem a játék használ olyan "eljárásokat" amik így megfektetik a karikat.

[link]

"ha ennyire jo az amd "

Ja igen, már itt érződött az egészen a hsz célzata, bár ha nem egyetlen játék alapján ítélnél, meg felfognád nem azt írtam, hogy az AMD a csúcs szupi, esetleg némi rálátásod lenne a játék iparra, az alkalmazott megoldásokra és összességében nénéd a dolgokat ez a hsz meg se születik.

2013. márc. 24. 23:22
 20/33 kamikaze17 ***** válasza:
100%

en nem rosszbol kerdeztem nem vagyok egyik parti sem volt mar amdm nvidiam es mindegyikkel meg voltam elegedve most nv-m van 670 es jo kartya de titant tuti nem vennek nem eri meg a penzet akkor inkabb 7990 vagy 690 kulomben egy haverom megvette a titant es elegge csalodott benne mert msi lightning volt neki eredetileg es ha jol megcibalja akkor jo ha van 10% kulombseg a ket kartya kozt

hat a jatekok meg szerintem igy vannak kitalalva hogy avuljanak azert csak el a konfigok tuti meg vannak egymassal egyezve a jatek es hardver gyartok

2013. márc. 25. 00:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!