S. O. S.! Kérlek valaki segítsen! Mit csináljak?
Fn gomb és valamelyik F1 vagy F4 billentyű lenyomása átkapcsol külső monitorra
de elárulhatnád hogy a nemed és a korodnak ehhez mi köze??
Ezt nem fogják garanciába kicserélni, hiszen külső hatásra tört be a kijelzője. A törés 98,9%-ban a felhasználó hibája.
Csak szólok, hogy nem lesz olcsó mulatság egy új kijelző.
"A külsejének semmi baja.."
Oké. Csak kiegészítésként említettem, hogy pl. ha eltöröd a hátlapját azt se fogják kicserélni (úgy ahogy a kijelzőt se fogják), vagy letörsz valami mást róla (legyen akár ez véletlen is). Ez nem a gyártó hibája.
"a belseje tört meg és szétfolyt a festék..."
Igen. A "belső része" tört be a kijelződnek. Ez drága lesz. Ha a "külső" üveg vagy plexi lap tört volna be (ami a kijelző előtt van) akkor az még olcsó is lenne + használni is tudnád.
"máskor a padlót is felnyalta semmi baja nem lett"
Ezt hogy érted?
"mostmeg egyik napról a másikraqugy nyitottam ki hogy ilyen.."
Bocsi, de ezt nem hiszem el. Ez (sajnos) lehetetlen. Ha még a az a külső plexi réteg tört volna el egyik napról a másikra akkor még megérteném, mert úgy én is jártam. Az, hogy a belső tört el...csak külső fizikai (vagy mechanikai) behatásra lehetséges. Tegyél fel egy képet a törött kijelzőről és megmondom, hogy miért/mitől tört be. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!