Mi a véleményetek? Mit változtatnátok? Miért?
Processzor:Intel I7-3770k
Alaplap:ASROCK Fatal1ty Z77 Performance
VGA:HD 7950 (pontosan még nem tudom melyik gyártotól vegyek)
RAM:KINGSTON 8GB HyperX Predator DDR3 2100MHz
HDD:Seagate 1 Tb 7200rpm 64MB Sata3
Táp:CORSAIR Builder Series CX750W
Ház:FRACTAL DESIGN Core 3000
Jatékra lesz illetve HD videó nézésre,videóvágásra.
Alaplap helyett egy z77 Extreme4-et vegyél, sokkal több jót olvastam róla, mint a z77 performance-ről.
7950-et én Sapphiretől vennék, Powercolortól és Asustól.
Ramból elég az 1600 MHz-s is.
Tápnak én inkább egy seasonic m12 II 520W-ost ajánlanék.
Háznak inkább egy Gigabyte gz 2 plust ajánlanék.
Meg ja, egy ilyen konfigba már tényleg nem ártana a proci hűtő és egy ssd.
Meg ha komolyabban akarsz videószerkesztést, akkor ugye tudod 3 hdd kell? vagy 2 hdd + 1 ssd amire megy az op rendszer.
#1 Kérdezö nagyon tetszetös táp az igen de a Seventeam belsöje már nem anyira...
ha van kereted a 720 as változatára akor azt ved mert az Enhance belsös
cx750 is viszonylag gyengén mutat a konfigban
az emlitet seasonic s12 ii 620 változata pl, jó vétel lene hozá ha van rá keret (és hát 520 tól alig drágáb az is általában)
Bár ha moduláriság fontos akkor
látom m12 -t irtak szóval ha nem tervezel több videokártyás rendszert felesleges olyan nagy W -ú táp
így m12 520 is böven jó vétel lenne
#4-es vagyok.
az extreme4 alaplap kb 500 forinttal drágább(eléggé gyorsan változik, mert egyszer 1000-rel, de tegnapelőtt még 100 ft-val volt drágább a fatalitytől) jobban fel van szerelve, és ahogy mondtam, sokkal több jót olvastam róla, mint a fatalityről.
A hydro series nem rossz, csak lejjebb kell majd venni a feszültséget, mert túl sokat fog kapni, és eléggé hangos lesz, szóval azt majd le kell húznod. Vagy pedig veszel egy Alpenfoehn k2-t, brutál jó hűtő, és 18-19k körül van.
SSD, hát igen... Arra legalább kell 60 GB, de ha az op rendszeren kívül is akarsz valamit rakni, akkor ajánlandó a 120 és fölfelé. A 120 GB olyan 30 ezer forint ha jól tudom. Azt tudom, hogy a Crucial m4 az 30-32 ezer körül van, ami 128 GB.
Ha van még valami kérdésed, vagy valami, csak nyugodtan :)
Egyébként megkérdezhetem mennyid van erre az egészre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!