Ezen a konfigon mit változtatnátok?
Mindent írjatok le, csak segíteni tudtok vele :D
AMD Phenom II X4 965 Blac Edition
ASRock M3N78D
Geil Enhance Corsa 2GB DDR3 1600MHz CL9 egycsatornás
Sapphire Radeon HD 5570 1GB DDR3 Shader 5
HKC V-Power 550W
Cooler Master Elite 330 All-black
Samsung 160GB 7200rpm 8MB SATA II
Samsung 160GB 7200rpm 8MB SATA II
Samsung 320GB 7200rpm 16MB SATA II
Asus DRW-24B5ST
Revoltec Air Guard Dark Blue 12cm 1200rpm
Cooler Master 12cm 1200rpm
Mit cseréljek le?
Igaz az, hogy 2db egycsatornás RAM-ból kétcsatornás lesz?
Köszi a válaszokat :D
A gép meg van? Vagy még nem vetted meg?
Hanincs meg:
A táp egy hulladék, helyette egy fsp hexa/ Chieftec ctg 400/500 w. Ramból inkább egy olcsóbb (pl. kingmax) 4gb, mint egy drágább 2 gb. A vga elég gyenge én min egy HD 7750-et raknék bele és ezt a pénzt az fm2-es lap+proci párosból hoznám össze (olcsó fm2 lap + Athlon 740/750k). Revoltec ventik elég hangosak a visszajelzések szerint, tehát lecserélném egy thermaltake vagy Cm hűtőre.
Ha meg van már:
+ 2gb ram, tápcsere (fsp, chieftec) és egy vga csere.
ramot vszínű ugyan olyat fogok venni, mint amilyen most van.
(esetleg nem lehet az, hogy a gép egy kicsit a ram miatt lassul be?)
mert ha így van, akkor veszek egy másikat.
hdd-nek egy 1TB-s WD-t gondoltam, mert a mostaniak már el vannak nyúzva. az egyiket nemrég vettünk, az jó lesz még lehet.
SSD-t nemszívesen vennék, mert egy jobb fajta már nagyon drága:(
viszont a HD7750-es VGA-t én is kinéztem magamnak :D
A gép egyáltalán nem hangos :) ennek örülök nagyon :D
de amúgy mibaja van a tápnak? mutattak már teszteket, de az nem azt jelenti, h ez is rossz. sztem.
nekem számtech boltban(valóban hozzáértő) azt mondta, hogy a HKC táp keresett, jó minőségű cucc. FSP-t még véletlenül se hoznakxDD (nem azért mert rossz)
ja, és van itthon nekem még egy CSX 1GB DDR3 1333MHz ram, azt javasolt még +-ba betenni a Geil mellé?
A 2gb ram el tud fogyni. Ha van otthon elfekvőben, akkor miért nem teszed be?
Ha veszel egy 1tb-os hdd-t, minek mellé egy kisebb? Add el azt is, vegyél egy ssd-t. 20 körül kapsz 60/64gb-osat, 24 körül meg 120gb-os 840-es Samsungot. Ez miér lenne sok? Én még 32ért vettem a 64gb-os 830-as Samsungot.
A táp veszélyes, mert gyenge minőségű alkatrészekből épül fel, terhelve ingadozik a feszültség, ami nem tesz jót a hardvereknek, legtöbbször nincs túlfesz elleni védelem, ha meghal a táp, visz pár hardvert is magával. Ezen kívül a hatásfokuk is alacsonyabb ezeknek. Miért nem foglalkoznak fsp tápokkal? Az egyik legjobb ár/érték arányú cuccok. Azt, hogy valóban hozzáértő az eladó, miből szűrted le?
nem kell hülyének nézni se engem se tulajt, aki egy nagyszerű céget futtat nagyon hosszú ideje!!!!
100000000000x jobban meg lehet bízni bennük, mint a kis garázsboltos csávóban, aki a házakat úgy minősíti hogy "nem tudom, biztos jó" az, hogy ti nem értetek egyet vele, az csak zt mutatja, hogy mennyire bele van fásulva mindenki ebbe az FSP-chieftec mizériába!!
azért nem hozank FSP tápot, mert nincs olyan beszállító/nagyker, ami jó áron hozná vagy csak tartaná!
de csak hogy megnyugtassalak, van ott corsair,antec, és chieftec. :( na.
nekem nagy szükségem van a nagy tárhelyre, rengeteg játékom van fenn egyszerre, az installerével együtt.
az kisebb hdd-t meg oprendszer száméra tartanám meg. az se bizti, h el tudnám adni.
Ráadásul énnekem erre még gyűjtenem kell bőven, mert 32k nem elég egy táp-hdd-ssd-vga-ram ötös megvásárlására. ._.
Senkit nem néztem hülyének, csak egy egyszerű kérdést tettem fel, amire érthetetlen módon reagálátál. Nade mindegy.
És biztosíthatlak, hogy semmibe nem vagyok belefásulva, nem hogy egy nyomorult hardverbe... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!