Pc konfig. Mit változtatnátok?
Figyelt kérdés
Tudom hogy ez a sokadik ilyen kérdés.
Elfogadom a negatív kritikákat mert építő jellegűek.
Egyben véleményt is kérnék a PCX-ről.
2012. dec. 3. 08:14
1/12 anonim válasza:
Procihűtő csak dísz, tesztekben ULTRA GYENGE.
Ram 8GB-t ilyen procihoz.
a Többi jó :)
2/12 anonim válasza:
Még a revízió 2 is gagyira sikeredett :D (rev 2 a névben)
3/12 A kérdező kommentje:
A hűtőn én is vaciláltam de nem jutottam dűlőre esetleg ajánlana valaki hasonló árfekvésben valami csendes hűvös használhatót.A rammal kapcsolatban,van nekem itthon ugyanilyen 4Gb csak azért nem rakatnám bele.
2012. dec. 3. 08:23
4/12 anonim válasza:
rádobtak egy + ventillátort 15 fokott esett le :D
5/12 anonim válasza:
Noctua, Zalman bármilyen álló formában(nem rózsa tipusok).
Itt nagyobb a hang de redukciókat kapsz hozzá.
6/12 anonim válasza:
Ja, a PC dobozt nézd meg mert ez a óriás 14cm venti + a talpa hogy betudod-e zárni az ajtótt. Esetleg a ventit ledobhatod róla annyira jól hűt, de 1-et azért hagynák rajta, mégis csak erős proci
7/12 anonim válasza:
Ha játékra is használnád nem egy optimális összeállítás ebben az árban.
8/12 A kérdező kommentje:
Ezért kértem véleményt,a keret max 130.
2012. dec. 3. 08:42
9/12 anonim válasza:
Jól látom, hogy tápegység és hdd nélkül kell?
Ez a hűtő dolog meg túl van lihegve egy kicsit, ha azt akarod, hogy csendesebb és hűvösebb legyen a gyári megoldásnál, van néhány olcsóbb lehetőség.
10/12 A kérdező kommentje:
A hdd-t jol látod van nekem,a tápegységgel kapcsolatban értelmezésem szerint van a házban egy 460W táp a gépösszerakó sem sikított hogy vegyek tápot hozzá amit egy másik háznál megtett.
2012. dec. 3. 08:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!