SEGÍTSÉG! Erős, nem erős, melyik, mi erősebb mi van?
én HD 7870-et vettem 58 e-ért 2 hónapja és teljesen megvagyok vele elégedve...sztem 2 évig biztos jó lesz:D
legalábbis nekem:)
"Azt mondják a HD 5870 megfogja a HD 6970et"
Ööö, az a 6870
6870<5870, 5830<6850<5870
A 6950 és 6970 nagyságrenddel gyorsabb, de a kolléga által írt 7870 kevesebbet eszik.
Azért azt megkérdezhetem milyen konfig mellé lesz?
Főképp a táp pontos típusa és a proci érdekelne.
Az 5970 a két magos, nem az 5870.
Azért drága, mert a nagykereskedés is drágán vette meg, néhány darab a raktárban ragadt, mert nem volt rá elég nagy a kereslet.
Egyszerűen vagy nem nagyin tőrödnek egy régi termék árazásával.
Az 5870 már kifutott modell és nem 2 magos (az az 5990). A 7850 is erősebb nála (különösen tesszellációban vagy opencl számításokban gyorsulja le az elődeit, de energia hatékonyságban és szolgáltatásokban is jobb egy 7850-es kari), mivel az a 6950 szintjén mozog. Ha belefér, akkor egy HD7870 az elég jó cucc, nyugodt szívvel megveheted!
Itt van 16 játék és két 3D Benchmark átlag eredménye különböző felbontásokon:
Az AMD a HD7xxx sorozatnál tart. Ezek azonos teljesítmény mellett sokkal kevesebbet fogyasztanak, vagy azonos fogyasztás mellett gyorsabbak mint az elődeik. Újbonságként viszont még kicsit drágábbak.
Nyilvánvaló, hogy kifutott, vagy éppen kifutóban lévő típusokat maximum a jelennek vásárol az ember, nem pedig a jövőnek.
Megjegyzem max. egy évet nyersz vele, mert jövőre a 7xxx széria is kifutó lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!