Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Segítség! Nő létemre elég...

Segítség! Nő létemre elég erős az intim szőrzetem szerintem és csak 17 vagyok?

Figyelt kérdés

Ezt lehet valamivel "enyhíteni" ?

gyantáztatni nincs lehetőségem itthon se meg kozmetikusnál se( de tényleg)

itthoni tippek esetleg ? valami krém jó rá ?

mondták páran a hintőport de nem sokat segített, ugyanis borotválom, és hát utána pöttyökbe szokott vérezni. Órákkal később pedig csak a szőrpöttyök látszanak amiket nemtudok jobban leszedni :/

2013. febr. 25. 21:03
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Milyen borotvát használsz? Nekem is elég erős volt, de teljesen simára le tudom borotválni. Szokott kicsit nekem is vérezni, de Sudocremmel, illetve Alsol kenőccsel kenem, mindkettő nagyon szépen helyre teszi. Én a Venus cserélhető fejes borotvát használom.
2013. febr. 25. 21:43
 2/11 anonim ***** válasza:

Borotválkozni tudni kell!

Bízd férfira (én az vagyok :))

Egyébként vannak szójakivonatos krémek, azokkal lehet lassítani a szőr növekedését. És tényleg nem mindegy hogy hogyan borotválkozol. Hosszú ideig tudnám ecsetelni, hogy hogyan kell és hogyan nem szabad "pengézni"

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__40..

2013. febr. 25. 22:49
 3/11 anonim ***** válasza:
Egyébként érdemes lenne elgondolkodni egy epilátor beszerzésén... Fájdalmas és sokáig tart, de sokáig megmarad a gép és a hatása is!
2013. febr. 25. 22:50
 4/11 anonim ***** válasza:
Ha van a családodban valaki aki az átlagosnál szőrösebb, akkor lehet, hogy az ő alkatát örökölted.
2013. febr. 26. 06:48
 5/11 anonim ***** válasza:
Én is nagyon szőrös vagyok intim részen, ezt örököltem sajna, sokat nem tudok vele csinálni. A bőröm is elég érzékeny, de a bikinivonaltól kintebb meg a combom tövénél és a belső részén nem olyan dús meg erős a szőröm, azt így borotvával leszedem, de máshol nem. Divat ide v oda, nekem így kényelmesebb meg nem kínzom magam, remélem azért lesz olyan pasi is aki ezért nem szól meg. 16/L
2013. febr. 26. 08:21
 6/11 anonim ***** válasza:
Persze hogy lesz! Mi pasik sem vagyunk egyformák, az izlésünk sem egyforma. Egyébként kedves utolsó válaszoló, én bevetnék egy-két trükköt a helyedben :-)
2013. febr. 26. 10:39
 7/11 anonim ***** válasza:

Sajnos a többség férfi ezen az oldalon, így használható tanácsot nem könnyű itt találnod.

Én nem borotválom egyáltalán, (de szerencsémre nem is túl erős), hanem a bugyiból kilógókat és a túl hosszúakat ollóval vágom.

2013. febr. 26. 11:01
 8/11 anonim ***** válasza:
nekem is ez van és kiderült hogy PCOS-es vagyok és az okozza. gyantázás miért nem lehetséges? hidd el az a legjobb
2013. febr. 26. 13:43
 9/11 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó válaszoló, és kérdező!

Válaszolnátok egy kérdésemre? Nagyon hálás lennék :-)

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__40..

2013. febr. 26. 14:15
 10/11 A kérdező kommentje:

1# most én is venus-t használok, sokféle volt már de egyikse vált be , köszi a kenőcsöket megnézem itthon :)

4# nem túl szőrös a családba senki :)

7# hát inkább szenvedek meg legyen "csúnya" a barátomat nem zavarja amúgy sem de engem igen .

És néha az jár a fejembe hogy másnak milyen puha lehet ott, mintha az arcát simítanák végig, vagy mintha nem is nőtt volna ott semmi .. én meg itt csúfoskodok :/

2013. febr. 26. 18:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!