Nincs hangja a gépemnek. Valaki tud segíteni?
Figyelt kérdés
Volt egy kis baja a gépnek nagyon lassú volt, de az meg lett oldva. Csak az a baj hogy most meg nincs hang :( Nem ír ki hogy lenne bármilyen probléma csak egyszerűen nincsen hang.2013. márc. 9. 15:39
2/8 A kérdező kommentje:
Azt írja hogy az illesztőprogram naprakész.
Valami más ötlet ?
2013. márc. 9. 16:44
3/8 anonim válasza:
tesó,te valamit nagyon elnyomhattál ezen a gépen,
mert azt írod :
"Azt írja hogy az illesztőprogram naprakész. "
mert,akkor kell hangnak is lenni
4/8 A kérdező kommentje:
Az volt a nagy gond, hogy a virusírtom tönkrement, csak ez nem tünt fel. És hogy most újat raktam fel, az a vírusírtó 200 vírust talált és karanténba tette xD Úgyhogy ez volt a gond. Csak hogy mostmár jó, de nincs hang. :(
2013. márc. 9. 17:03
5/8 A kérdező kommentje:
Sikerült :D Nem tudom hogy, vagy magától vagy ha lehetséges egy csirkefogó virus letiltotta a biosban az alaplapi hangkártyámat. De most már minden rendben van :D
2013. márc. 9. 22:26
6/8 Jack917 válasza:
Ezt hogy lehetne "vissza-tiltani"? Nekem is hasonló a problémám, lehet nekem is az van letiltva...
7/8 A kérdező kommentje:
Sokféle Bios van, lehet hogy neked más de azért leírom :)
Elöször is lépj bele a biosba. Gondolom tudod hogy kell de azért leíron. Mikor elindul a gép akkor nyomd meg a delete-t, vagy F8, nekem meg azt F10-et kell megnyomnom de oda van írva Bios, vagy valami.
Az Advanced-be, van olyan hogy Device Options és azon belül az Integrated Audio legyen Enabled. Lehet hogy neked nem pont így van de akkor néz végig az összes elképzelt helyet a Bios-ban :D A lényeg Hogy az Integrated Audio legyen Enabled-en. Reményed tudtam segíteni :)
2013. márc. 13. 20:24
8/8 A kérdező kommentje:
* Remélem tudtam segíteni xD :D
2013. márc. 13. 20:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!