Mit kell csinálnom/ letöltenem/ telepitenem, hogy újra legyen hangja a gépemnek?
Figyelt kérdés
Újrateleptettem a laptopomon az Xp-t, és sehogy sem akar működni a hang. Letöltöttem már a Microsoft.Universal.Audio.Architecture.Bus.Driver-1.00.A6-ot,
DirectX 9-et
A Start/Futtatásnál dxdiag-ot berirtam és ott a Hang résznél azt ira, hogy a program nem talált hangkártyát. Pedig még mielőtt újraraktam a gépem, sokszor nézetm rajta filmeket meg zenéket, szóval működött a hang.
2011. nov. 25. 20:52
1/2 P.O.C. válasza:
Aki nem ért hozzá, az inkább ne telepítsen operációs rendszert, bízza inkább szakemberre vagy hozzáértő ismerősére!
Föl kéne menni a laptop gyártójának hivatalos honlapjára, és letölteni a szükséges driver -eket, majd telepíteni azokat.
2/2 anonim válasza:
de sokszor ez is segíthet :
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!