Alaplapi hangkártyám van, újratelepítés óta miért nincs hangja a gépemnek?
Eddig volt hangja, a beépített hangszóró működött, a kis fülhallgató kimenet is. Most mióta újratelepítettem a gépet azóta nincs hangja. Mi lehet a gond? Tud valaki segíteni?
Körülnéztem itt-ott, az eszközkezelő nem jelez hibát, a hang tulajdonságainál is látszólag minden oké:
Digitális hang (SPDIF) tulajdonságai
2. hely (Belső High Definition Audio-busz) -azt írja, az eszköz megfelelően működik, használatban van, engedélyezve.
A BIOS-ban nem akarok tudatlanul babrálni, de ha valaki elmondja mit hol kellene megnézni beállítani, annak nagyon örülnék! Köszönöm!!
Amúgy asztali gép, lenovo. Bírnia kellene a Win 7-et? Vagy tegyek fel mást, lehet az a baja?
Még egyszer köszi annak aki ír!!
Az alaplap típusa ez- Intel(R) Core(TM)2 CPU ? Vgay rajta van, vagy hogyan keressek rá?
Köszi
Előfodul, hogy Windows nem is kezeli. Igaz, hogy adnak driver-t Windowsra csak nem ér semmit. Nekem is ilyen a hangkártyám. Linux alatt tökéletesen működik.
Én USB-s hangkártyával orvosoltam a problémát. Bárhova vihetem, és illesztő sem kell neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!