Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Alaplapi hangkártyám van,...

Alaplapi hangkártyám van, újratelepítés óta miért nincs hangja a gépemnek?

Figyelt kérdés

Eddig volt hangja, a beépített hangszóró működött, a kis fülhallgató kimenet is. Most mióta újratelepítettem a gépet azóta nincs hangja. Mi lehet a gond? Tud valaki segíteni?

Körülnéztem itt-ott, az eszközkezelő nem jelez hibát, a hang tulajdonságainál is látszólag minden oké:

Digitális hang (SPDIF) tulajdonságai

2. hely (Belső High Definition Audio-busz) -azt írja, az eszköz megfelelően működik, használatban van, engedélyezve.

A BIOS-ban nem akarok tudatlanul babrálni, de ha valaki elmondja mit hol kellene megnézni beállítani, annak nagyon örülnék! Köszönöm!!

Amúgy asztali gép, lenovo. Bírnia kellene a Win 7-et? Vagy tegyek fel mást, lehet az a baja?

Még egyszer köszi annak aki ír!!

2013. jan. 21. 14:08
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
körülnézek még a Microsoft oldalán, hátha. azért köszi! szép napot!
2013. jan. 21. 15:01
 12/19 Pj0tr ***** válasza:

A gyártó oldalán kell keresni!

A windows csak a digitális részt ismeri fel. Láttam már ilyet. A megoldás, hogy felmész a gyártó oldalára és az alaplapnak megfelelő típus oldaláról leszeded a megfelelőt.

2013. jan. 21. 16:04
 13/19 A kérdező kommentje:
Nem tudom milyen alaplapom van az a helyzet. átnéztük minden részét és egy írás sincs rajta. annyit tudok róla, hogy lenovo. nem tudom mi alapján keressek hozzá illesztőszoftvert
2013. jan. 21. 16:26
 14/19 A kérdező kommentje:
...esetleg van valami program, ami megkeresi magától az illesztőszoftvert?
2013. jan. 21. 16:29
 15/19 anonim ***** válasza:

Nem szétbontani kell, hanem egy progi, amivel megnézed...

[link]

2013. jan. 21. 16:40
 16/19 A kérdező kommentje:
pontosítok van rajta írás, csak nem találtak (itt a társaim) semmit róla a neten. állítólag, na ezt most felülvizsgálom :D
2013. jan. 21. 16:40
 17/19 A kérdező kommentje:
már szétbontottuk de köszi, ez jól jött!!!!
2013. jan. 21. 16:41
 18/19 A kérdező kommentje:
A frissítés telepítése után sem lett jó, pedig onnan töltöttem le ahonnan kell. Nem tudom már mi lehet a baj, valakinek ötlet???
2013. jan. 24. 19:27
 19/19 anonim válasza:

nekem is ez a problémám most. kb...

nekem a rendszer-visszaállítás segített, de aztán megint elment a hang. elméletileg a hangkártyát kéne frissíteni. everesttel próbálkoztam. nem jött be.

valahogy meg kéne keresnem h milyen a hangkártyám és a windows vagy microsoft vagy nem tudom már minek a honlapján kellene hozzá a frissítést telepíteni.

most nem mondtam nagyot, de lehet valamit segítettem

2014. júl. 26. 23:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!