Gépösszerakó oldalak megbízhatóak?
Sziasztok
Gépösszerakó oldalak (pl.: ipon v pcx) megbízhatóak? Értem ezen a szerelés minőségét valamint a használt alkatrészek minőségét is. Aki rendelt tőlük gépet az mit tapasztalt? A kábelek össze vissza álltak, hanyagul bekötve, vagy esetleg bármi más probléma adódott-e? Válaszokat előre is köszi!
Ezeket a véleményeket is elolvashatod. ipon.hu-n nem találtam ilyet, de rájuk se hallottam sose panaszt. :)
Mondjuk nem minden fenékig tejfel. Pl. egyik ismerősöm rendelt ipon.hu -ról komplett egyedi gépet.
Rendeléskor direkt bejelölte az opciót hogy nem csak szerelést hanem tesztelést is kért. Mikor megjött elkezdte telepíteni a Win7-et, már a telepítés legelején dobálta a kék halálokat, lementem hozzá ráengedtem egy memtest -et. 3 másodpercet sem kellett várnom és már piros volt a képernyő a sok hibabejegyzéstől.
Szép kis "teszt" lehetett. Gondolom összehordták, beröffentették és kész (amit amúgy is megtettek volna).
Maga az összeszereléssel nem volt amúgy nagy gond. Bár 1-2 kábelkötegelő elfért volna benne. Én is számtech boltba dolgozok, naponta rakok össze új konfigokat. De ilyet csak rossz érzéssel adnák ki, ha egyáltalán kiadnák. Ha nem vesznek rá Windows -t én teszképpen akkor is fel szoktam rakni, hogy megnézzem stabil-e, még akkor is ha utána letörlöm.
Ez nem az oldaltól hanem a szerelötöl függ:)
vagyis pcoutlet féle elöre öszerakot gépek is lehetnek nagyon igényesen öszerakva
és életveszélyesen ösze hányva is
(csak szerelésröl van szó)
vagyis le kel elenörizni
ha egy szakszervizben kifogsz egy *** emberkét akkor bizony nem lesz jó ott sem de ha egy mestert fogsz ki akkor túl jó lesz:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!