Megbízhatóak e a Packard Bell laptopok? Megérné e a lenti linken található gép?
Amiket én megvennék az: [link]
Elég erős procija van és 6gb ram ami eléggé gyors 1600mhz-es. Játékokat is bírnia kell Igaz, hogy nem a legjobb a videokártyája mivel csak GDDR3-as, de szerintem annyira nem sorsdöntő mivel ár/érték arányban még mindig jobb mint a Packard bell...
Szerintem meg nagy butaság amit beszéltek.Senki sem használt még Pb laptopot de tudom ,hogy szar. :D
Azthiszem ez a kijelentés már alapból nem helytálló...
Nekem egy pb laptopom van 4 mag,8gb ram,640gb hdd,1gb Ati Hd kártya.A legújabb játékokat is vígan viszi,és ahoz képest ,hogy egy négymagos AMD proci dolgozik benne ,egyáltalán nem hangos.
van elég sok teszt fent a neten.Ez előtt egy HP gépem volt Dv5 1180 Eh ,tripla ár ,és semmivel sem volt különb azon kívül,hogy világított mint egy karácsonyfa.Azt sem mondom ,hogy rosszabb.De gyengébb.nem kell nekem hinni,nem vagyok egy márkafan,de olvass jobban utána ,ne feltétlen bízz ennyiben amit itt megtalálsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!