Mi a véleményetek a thermaltake tápakról? Jók, megbízhatóak?
2013. jan. 30. 17:08
1/6 anonim válasza:
egy Chieftec CTG-500-80P
hasonló áron kapható, és ennél nem titok, hogy mit tartalmaz a belső felépítmény, mint a Thermaltake-nél, aminek még a gyártó honlapján sem elérhető, használható adat...
2/6 A kérdező kommentje:
Köszi, de nekem fekete táp kéne.:S
2013. jan. 30. 17:37
3/6 Közveszélyes Kontár válasza:
Corsair CX430 Bronze (80+)
csak ez van ami a legolcsóbb és ami jó alsótápos gépházba is is és minöségi is
ha felsötápos gépház akkor meg FSP Hexa 400W vagy 500W is jó
ha feketékröl van szó
4/6 Közveszélyes Kontár válasza:
ne hardverkeren vásárolj szerintem nem látok semmi választékot táp téren ott... olcsók közt
5/6 Közveszélyes Kontár válasza:
Hamburg ról amugy külföldi oldalon sok jót irtak de a belsöje az nagyon változó minöségü ami benne van igy kitudja nem e változik a belsöje is netán?
másik Smart nál meg #50 esek a jók (450, 550, 650)
de persze igen csak jóval drágábbak is...
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi, akkor máshol veszem a tápot, azért itt néztem, mert egy helyen akartam venni az egészet, de akkor nem így lesz.
2013. jan. 30. 21:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!