Megéri most videókártyát venni?
Figyelt kérdés
Tudtommal szeptember végén jön a dx11.Várható hogy a mostani kártyák árcsökkenése?Főleg a HD4890 és HD4870-re gondolok2009. szept. 13. 15:56
1/6 anonim válasza:
Most nem éri meg. Szvsz mire lecsökkenne az áruk, addigra érdemesebb lesz venni DX11 középkategóriát azért a pénzért (vagy egy kicsit többért). Meg kell várni, hogy kijöjjenek a DX11 kártyák minden szegmensben. Az valamikor október végén esedékes.
2/6 A kérdező kommentje:
És mennyibe kerülnek majd az új kártyák?Én a 30-35 ezres kategóriát szeretném, az ennél drágábbak nagyon gyorsan veszítik el értéküket engem meg megüt a guta.Egy közép kategóriás dx11-es kártya überelné a hd4870-et?
2009. szept. 13. 19:13
3/6 anonim válasza:
Az a baj, hogy erről még semmi nem szivárgott ki. Állítólag a HD5870 a HD4870X2 teljesítményét fogja hozni. Ebből arra lehet következtetni, hogy a HD58xx alatti kategória verni fogja a HD4870-et. De majd akkor lehet biztosat mondani, ha megjelennek az első tesztek a hardver oldalakon.
Én is gépvásárlás előtt vagyok, már halasztom egy ideje, de most már nem veszek DirectX 10.1-es kártyát, mert nyakunkon a következő generáció.
4/6 anonim válasza:
Videokártyát soha nem érdemes venni :D sztem vedd meg mindig az átlagosat ha épp videokari kell. Én is emlékszem még amikor megvettem a 7600GT-m 42ezerért... ma már nem ér semmit... ugyh sztem ne fektess ilyen dolgokba pénzt, mert ugye van egy olyan elv h az informatikában 2 év alatt megkétszereződnek az informatikában a teljesítmények :) tehát ami ma még csúcsmodell az 2 év múlva kb középkategória lesz, még 2 év múlva meg már alsókategória...
5/6 anonim válasza:
Intel alaplapival kiválóan mennek a videók, igaz, a játékokhoz viszont kell videókari.
6/6 anonim válasza:
DE MEGÉRI ilyenbe fektetni :D Két éve vettem egy eVGA 8800 GTS-t 10 év garanciával. Sajnos elromlott és sajnos nem volt már a nagykerben ilyen kártya... Most vígan használom az új NVIDIA GTX275 et! Nekem megérte
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!