Melyik most a legjobb processzor? és megéri megvenni a Sapphire HD6990 4GB DDR5 nevű videókártyát?
Core i5 - 2500k
Core i7 - 2600k
Ha van pénzed a 6990et megvenni akkor bátran, de én ennyiért állítottam monitorral együtt egy olyan gépet amin minden játék fullosan megy, de te tudod.
A legerősebb processzor címért jelenleg ha jól emlékszem az intel egyik xeon-a és i7-se verseng. Mindkettő szerver processzor.
Amit előttem írtak az asztali szinten mozgó körben a legajánlottabb kategória tagjai.
A HD6990 jelenleg a legerősebb általános célra forgalmazott videokártya. 2 magos megoldáshoz híven rengeteget fogyaszt és kb 170000-es nagyságban mozog.
Jelenleg felesleges a megvétele.
Inkább válassz egy fokkal vissza fogottabb, de elég erős kártyát.(HD6950-HD6970)
teljesen felesleges egy 2500k-nál erősebb processzort venni, mert nincs az a videókártya ami mellett procilimited lenne vele.
egyébként az is igaz, hogy egy 6970-et is nehéz megfogni Full HD-ben, bőven elég mindenre. a több gpu-s rendszerekkel amúgy is csak a baj van.
A legerősebb az i7 990X, viszont játékra semmi értelme megvenni. Bőven elég egy i5 2500k.
A HD6990 nagyon erős, de ez is megintcsak felesleges, hacsak nem valami Full HD feletti több monitoros rendszered van.
Prociból legerősebb az i7-995X.
Ha játékra kell, akkor i5-2500K, elfogadható áron is vannak.
6990 biztos jó, de erősen pénzkidobás, egy 6950/6970 is bőven elég bármihez, és 60-80k körül már kapni őket.
A 6990-es árából egy komplett gamer gépet össze lehet dobni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!