Miért halt meg a partícióm?!
szia
Szerintem az alaplapi usb gyökérhubbal lehet a gond, én azt javaslom hogy szerezz be ps2-s egeret és billentyűzetet, arról ha műkszik akkor az alaplap gyártó honlapjáról szedd le a laphoz tartozó legújabb usb vezérlő drivert, és frissítsd az illesztőprogramot.
Ha elakadsz, írd le a lapod típusát és hátha úgy tudok segíteni
SZIA!
gigabyte GA-EP43-DS3R/ds3 s-SERIES lapom van.A billentyű és az egér vadi új, 6-6 ezer forint volt darabja, és az előző lappal -Asrock 4Core Dual Sata 2- kitűnően működött............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szia
Akkor is szerintem az alaplap usb-hídvezérlő nincs megfelelően telepítve, bocs ha félreérthető voltam nem azt mondtam hogy vegyél egy új bilentyűzetet meg egeret hanem szerezz kölcsön valahonnan és azzal próbáld meg ha műkszik vele akkor az usb vezérlő illesztőprogramját telepítsd újra ha nem megy lemezről itt egy link:
remélem sikerül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!