Eltűnt egy partícióm! Hogy lehet visszahozni?
Figyelt kérdés
Vistám van. Nem csináltam vele tegnap semmit, ma mégis eltűnt a D meghajtóm, ami ugyanazon a vinyón van, mint a c, csak ide a zenéket, képeket meg a videókat szoktam tenni. Hogy tudnám visszahozni? Megőrülök, ha nem sikerül! A Sajátgép nem látja, egy hálózatról bootoló ubuntu se látja..2009. okt. 29. 12:26
1/4 anonim válasza:
testdisk
ezt a progit keresgéld, erről olvasgass és próbáld meg.
Én egy pár hónapja valamit elcsesztem hülyeséget csináltam és kitöröltem egy particiómat, ezzel tudtam visszaállítani. igaz XP alatt csináltam, de sztem vista alatt is menni fog.
2/4 anonim válasza:
3/4 anonim válasza:
előző, amit te ajánlasz az ide nem jó. Nem fájlokat akar visszahozni egyenként, hanem csak magát a particiót. És az ilyen visszaállítások nem mindíg tudnak 100%osan dolgozni.
A fájlok most még ott vannak, csak a particiót kell visszaírni.
4/4 A kérdező kommentje:
köszi, ez a testdisk egész jó, csak nem tudom, mire kell rámenni, hogy visszategye a partíciót. Pl. mire kell menni, mikor olyat kell beállítani, hogy törölt a partíció, elsődleges, elsődleges boottal, logikai..?
2009. okt. 29. 17:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!