Windows xp sp3 driverek linkjei?
Sziasztok! Azt szeretném tőletek kérdezni, hogy nem e tudnátok nekem küldeni drivereket, mert most telepítettem újra a gépet xp sp3-ra és nincs rajta semmi.
Szóval kellenének, hogy milyen driverek kellenek és a letöltő link. Előre is köszönöm a válaszokat.
addmeg (légyszííí!) a hardvereid gyártóját és tipusát!
/Alaplap, VGA, stb./
Min. ezeket ismerni kellene ahhoz, hogy driver letöltő linket adjunk!
#4 Ezzel a felkészültséggel rendszert telepíteni az nem bátorság, hanem vakmerőség.
Leszeded a gépház oldalát és leolvasod az alaplapról a pontos típusát.
Ha már úgyis le van szedve az oldala, akkor a videokártyád pontos típusát is leolvashatod.
Azt elfelejtettem írni, hogy az alaplap a legnagyobb panel, amit a házban látsz. Egy csomó mindenféle bizbasz van rajta.
A videokártya pedig az alaplapnál kisebb és merőlegesen bele van dugva az alaplapba. És kijön belőle egy vezeték, aminek a másik vége a monitorhoz kapcsolódik.
#6 Na lám! Előbb utóbb használható információt is adsz.
Akkor sokkal egyszerűbb az egész. Megnézed a laptop pontos típusát, felcsattogsz a gyártója honlapjára és onnan töltesz le mindenféle drivert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!