Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Windows xp sp3 driverek linkjei?

Dipper kérdése:

Windows xp sp3 driverek linkjei?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Azt szeretném tőletek kérdezni, hogy nem e tudnátok nekem küldeni drivereket, mert most telepítettem újra a gépet xp sp3-ra és nincs rajta semmi.

Szóval kellenének, hogy milyen driverek kellenek és a letöltő link. Előre is köszönöm a válaszokat.

2013. márc. 2. 16:32
1 2
 1/11 Komplikato ***** válasza:
Ehhez nekünk meg CSAK azt kéne tudni mihez kell driver. Az XP-ben gyárilag van úgy kapásból valami 60-80.000 driver ...
2013. márc. 2. 16:35
 2/11 anonim ***** válasza:
Tudunk segíteni ha elárulod milyen alaplapod és videokártyád van.
2013. márc. 2. 16:36
 3/11 anonim ***** válasza:

addmeg (légyszííí!) a hardvereid gyártóját és tipusát!

/Alaplap, VGA, stb./

Min. ezeket ismerni kellene ahhoz, hogy driver letöltő linket adjunk!

2013. márc. 2. 16:37
 4/11 A kérdező kommentje:
És hogyan nézhetem meg, hogy milyen az alaplap stb? ( Apum ért ehhez, csak ő most nincs itt. :D)
2013. márc. 2. 16:40
 5/11 anonim ***** válasza:

#4 Ezzel a felkészültséggel rendszert telepíteni az nem bátorság, hanem vakmerőség.

Leszeded a gépház oldalát és leolvasod az alaplapról a pontos típusát.

Ha már úgyis le van szedve az oldala, akkor a videokártyád pontos típusát is leolvashatod.

2013. márc. 2. 16:47
 6/11 A kérdező kommentje:
Nem akartam én újra telpíteni, beszart a gép, így muszáj voltam.. és nem asztali gépem van, hanem laptopom :D
2013. márc. 2. 16:50
 7/11 anonim ***** válasza:

Azt elfelejtettem írni, hogy az alaplap a legnagyobb panel, amit a házban látsz. Egy csomó mindenféle bizbasz van rajta.

A videokártya pedig az alaplapnál kisebb és merőlegesen bele van dugva az alaplapba. És kijön belőle egy vezeték, aminek a másik vége a monitorhoz kapcsolódik.

2013. márc. 2. 16:50
 8/11 anonim ***** válasza:
Alul a matricán megtalálsz minden fontos adatot(ha még nem kopott le).
2013. márc. 2. 16:51
 9/11 anonim ***** válasza:

#6 Na lám! Előbb utóbb használható információt is adsz.

Akkor sokkal egyszerűbb az egész. Megnézed a laptop pontos típusát, felcsattogsz a gyártója honlapjára és onnan töltesz le mindenféle drivert.

2013. márc. 2. 16:53
 10/11 A kérdező kommentje:
Itt aztán van vagy 5 féle matrica.. melyik lehet az? o.O
2013. márc. 2. 16:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!