Windows 8-ra kompatibilitis driverek?
Új operációs rendszert választottam a laptopomra, az új Windows 8-at. Minden drivert feltettem, csak a videókártyáét nem. CD-re voltak kiírva, de amikor próbálnám futtatni a vga telepítőt, hibát ír ki, próbáltam minden kompatibilitáson. Valaki tudna ajánlani egy win8-on működő drivert? A laptopom fontos típusa: DELL Latitude D610
Fontos lenne, minden segítséget megköszönnék!
Arra valószínűleg nincs is Win8 driver. Legalábbis én nem találtam, de úgy tudom hogy csak az újabb HD Graphics IGP-khez adott ki az Intel.
Nem a jó support-ról híresek...
Hát ha nincs rá driver akkor sanszos hogy ez ennyi.
(De majd az úriember aki 0%-ra pontozott segít, ha így lehúzott akkor gondolom ő talált drivert...)
Én is win8 használok és kell lenni e Driver-nak és itt egy link katt letöltöd és el indítod vársz vele és megjelenő ablakra closed, aztán rá katt a videókártyára. ezzel a progi segitségével tudod frissíteni a drivert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!