Mi a véleményetek erről a konfogról? ( 160eFt ért) ASROCK 960GM-GS3 FX AMD Phenom II X6 1045T 2.70GHz AM3BOX CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz ASUS GTX660-2GB ddr 5 500GB Barracuda 7200rpm 16MB SATA3 FSP Raider 650watt ezek a fő driverek
960-as chipset elég öreg, 6 magos Phenom helyett 965 BE is jó, bár egy árban vannak, de utóbbi magasabb órajelen megy. Esetleg az FX6300 is szóba jöhet, bár az drágább.
Vga nem rossz, bár én inkább 7870est vennék, tápnak meg egy 550es Raider is nagyon bőven elég.
Mennyid van a gépre?
Eddig milyen alkatrészek vannak meg?
Játékra akarod használni a gépet?
Igen játékra szeretném használni
Még nincs alkatresz, csütörtökön szállítják
Ugye nem azt akarod mondani,hogy már megrendelted?
Mert ha igen,akkor szépen elcseszded az új géped...
Még tuok ìrni nekik ha valami gond van hogy mittegyenek bele
Ha esetleg elmondod mi a hiba akkor megköszönöm a segìtséged
Raider helyett Chieftec CTG-500 jobb lenne.
Raider nehezen viseli az ingadozó terhelést, mivel csak egy ágon ad le áramot.
170 ezer csak a gépre
Amugy iponrol rendeltem
"Raider nehezen viseli az ingadozó terhelést, mivel csak egy ágon ad le áramot."
Erről még nem hallottam. Elég sok, drága tápegység 1 ágas, nem hinném, hogy mindegyik ingadozna terhelés alatt. Vagy a Raidernek más baja van? Azért az Aurum belső nem olyan gagyi... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!