Van itt olyan aki már megjárta Codegen táppal?
A kérdést azért tettem fel mert látom sokan csúfolják az oldalon "kodegány"-nak és sokan csak negatívumokat tudnak róla mondani de nekem már 12éve egy ilyenem van és még csak most halt + ,hogy is van ez?
Nagyon jó táp volt és én pozitívan gondolok az együtt töltött 12 évünkre..........
Ezt kb úgy kell elképzelni, hogy a rosszabb minőségű gyártóknál nagyobb a hiba arány, pl. ha 10ből 1 fsp hexa-raider/chieftec ctg stb lesz rossz akkor annál több codegen/hkc/lcpower lesz szarabb. Ugye ezeknél nem használnak minőségi alkatrészeket, a megadott adatoknál nagyobb a valószínűsége, hogy kevesebbet bír/nem annyi teljesítményt ad le adott ágon stb.
Lényeg, hogy ha van valakinek egy gagyi 10-20ezres se érő konfigja netezésre arra természetesen senki se fog venni 8-10ezres tápot minimum, viszont ha valaki vesz egy újat akár 100ezrekért akkor hülyeség kihagyni minimum egy 10est tápra. Most komolyan, lehet működni fog mert te nem szart fogtál ki (ugyan így foghatsz ki szart egy minőségibb tápcsaládból is) de kockáztatnál?
Nekem egy LC-Power ölte meg a gépemet,igaz szerencsére 1 héttel az új konfig érkezése elött.
Elötte se voltunk barátok,az utolsó fél évben megégett a kezem,ha a gép hátuljához értem,olyan forró volt.
Nem volt megnyugtató amperszagban gépezni(melegedő bakelit szag).
Ha ér neked valamit a konfigod/lakásod biztonsága,akkor rendes tápot veszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!