Mi lehet a probléma a hálózati kártya driverrel? (Windows XP)
Az a problémám, hogy ma újraraktam egy gépet (alaplap típusra már nem emlékszem) Lényeg, hogy újraraktam, feltettem minden driver a lemezéről, majd feltettem minden telepítés utáni dolgot, böngésző, java, adobe rader stb...
Volt rajta nem minden okés volt! kikapcsoltam, most este bekapcsoltam és kiírt egy olyat, hogy fetnd5bv.sys fájl meg van sérülve én arra tippelek, hogy hálózati kártya driver hiba! mert nincs net se!
Jó mondom nem baj, megpróbálom újratenni a hálózati kártya drivert, és akkor meg ezzel fogad:
update driver faild
Én most nem tudom mit kövessek el!
Mit tudtok mit csináljak?
bocsi, h egy modatom ott értelmetlen, így szólt volna: ....minden okés!...
Amúgy ki fogom próbálni, töltök le új drivert, de ha az sem válik be, akkor letiltom a biosban az integráltat, és teszek bele egy rendes hálózatikártyát!
Na megoldottam! Újraraktam még egyszer, mert már maga a rendszer se jött be! Összeomlott az egész...
De talán jobb is így, legalább nem kínlódtam vele!
:-P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!