Adam934 kérdése:
Mi a probléma a gépemmel és hogyan tudnám megcsinálni? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Eredeti Win7 van a gépemen és most telepítettem néhány frissítést, amire ezt írta ki a gép, hogy fontos. Gondoltam jobban fog működni, mert eddig is eléggé lassú volt, de így még lassabban indul el a gép, sőt mielőtt beírhatnám a jelszavamat kiír egy olyat, hogy konfigurálja a windowst majd ez nem sikerül neki, visszavonja a módosításokat és utána beírhatom a jelszavamat. Ezt az egész folyamatot hogyan tudom megállítani? Talán el is távolítanám a frissítéseket. Már azzal is próbálkoztam, hogy kicsit gyorsabb legyen a gépem, hogy néhány alkalmazás ami autómatikusan elindul leállítottam, de lehet még párat le kéne állítanom hasonló módon, de nem tudom melyiket szabad. Honnan tudom, hogy melyik nem létfontosságú alkalmazás?2013. febr. 3. 10:48
1/3 anonim válasza:
adam
a frissítések nem szoktak rontani a gépen,
mióta van fönt nálad ez az eredeti w7 ?
2/3 A kérdező kommentje:
amióta megkaptam a gépet, gyárilag rajta volt és most májusban lesz 2 éves
2013. febr. 3. 17:43
3/3 anonim válasza:
ha 2 éves,akkor én újrahúznám a w7-et,és ettől valszeg meg is javul,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!