Lehet-e a gépemet tuningolni? Processzor:Intel Core Duo 1.7 Ghz Videókártya:Intel GMA 950 Ram:2 gb DDR2 A gépem egy laptop. Remélem lehet. Várom a válaszokat.
Figyelt kérdés
2013. febr. 17. 13:50
2/15 anonim válasza:
nézd meg a procidnak a foglalatát, ha van pénzed vegyél 3-4 magost, de én először a videókarinak kezdenék neki. Ram szerintem elég. ddr2-es ram nem olyan olcsó de ha akarsz veszel mellé még 1 max 2gb-ot
3/15 anonim válasza:
ja hogy laptop hát igen. látszik h nem tudok olvasni és most keltem:D
4/15 A kérdező kommentje:
Igazából a processzort lenne jó húzni.Csak félek ha elrontom,hogy leég és akkor tényleg vehetek másikat.Ramot nemrég tettem bele.Eddig 1 giga volt.A vga-val vannak még gondjaim.Vannak olyan játékok(nem régiek pl.mafia)amiknél ugrál a kép meg csíkozódik és a tárgyak átlátszóak.Nem vagyok játékfüggő de jó lenne ha 1-2 régebbi játékkal tudnék játszani.
2013. febr. 17. 14:04
5/15 anonim válasza:
Laptopba proci húzás, ugyan kérlek. A laposok amúgy is fűtőművek, ha te még állítgatnád a gyári órajelet, olyan szépen szétsülne az egész.
6/15 A kérdező kommentje:
Igazad van.Nyáron amúgy is nagyon melegszik.Lehet, hogy egy asztali gép megvétele jobb lett volna.
2013. febr. 17. 14:08
7/15 A kérdező kommentje:
Gyárilag gondolom van benne valami hűtés.Nem lehetne mondjuk felturbózni valamilyen módszerrel a hűtést és úgy tuningolni?
2013. febr. 17. 14:13
8/15 anonim válasza:
Miért akarod tuningolni?
Erőtlen az egész, még ha összehoznál 300mhz tuningot, akkor is erőtlen maradna, és szét égetnéd, ha ennyiren me értessz hozzá akkor meg mást is elcsesznél.
9/15 anonim válasza:
én se értettem soha ilyen roncsokon miért erőltetik annyira a tuningont... (pláne ha nem is értenek hozzá)
10/15 A kérdező kommentje:
Egy kicsit kiszeretném húzni az idejét ameddig veszek egy új gépet.Sajnos nem voltam körültekintő amikor megvettem.Nem voltam tisztába a dolgokkal.Szakértő tanácsára vásároltam meg.Most sem vagyok valami hozzáértő de egy kicsit már jobban értek hozzá.
2013. febr. 17. 14:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!