NVIDIA GeForce GT 635M 2GB mire elég?
Egy Lenovo notim van, ugyanígy i5-3xxx procival és egy GT 630M-el. Nekem teljesen elég, bár nem játszok rajta.
Ha játékra kell, mindenképp vegyél hozzá egy hűtőt egyébként!
nem villogni akarok. véleményeket várok. barom.
a többieknek köszönöm, gondolkoztam asztali pc-n is, de sokat mozgok, nem lenne jó választás.
játékra csak minimális szinten használnám.
kíváncsi lennék megvetted, mit csinálsz vele hogy működik, stb. engem is érdekelne egy ilyen gép most 170 körül van, néha játszanék és főképp 3d tervezés meg adioszerkesztés érdekelne. állítólag bizonyos programok 4gigánál több memóriát úgysem tudnak kihasználni, szóval a memória elég lenne, de most is 2.4 ghzes procim van, és eléggé erőlködik, jobb lenne 3 giga fölött, de azoknak már aránytalanul magas az áruk.
én úgy saccolom hogy szerintem is egy közepes teljesítményre képes egy 1012es játékkategóriában.
bocs 2012es játékok közt szerintem ma egy normális gép ami viszi a 2013as játékokat, meg multitaskos tervezésre jó, az legalább 3-4 gigás procival megy
ez már közelít, de ez is 260 fölött van:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!