Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » NVIDIA GeForce GT 635M 2GB...

NVIDIA GeForce GT 635M 2GB mire elég?

Figyelt kérdés
3 gen i5 procival és 8gb rammal egy fedélzeten.

2013. febr. 17. 03:58
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

már hogy lennék tisztában vele? soha nem volt notebookom, nem tudom mennyire melegszik, mennyivel gyengébb mint egy asztali pc video kártyája....

közben megvettem 1-2 hónapja, már nem is tudom, de tökéletesen megfelel az elvárásaimnak

(játékok amiket kipróbáltam: AC3, Crysis 3: fullon voltak finom kis szaggatások, NFS:MW)

Sony Vegas, Premiere pro, PS természetesen szépen fut.

2013. máj. 4. 22:17
 12/19 anonim válasza:

használsz valamilyen 3d tervező programot? miket használsz még? kíváncsi lennék rá mert én is ilyesmit akarok venni, audio-video szerkesztéshez is, meg persze érdekelnek újabb játékok is. pl starcraft 2 demo már csak agyonszaggatva fut a gépen...

végül milyet vettél? esetleg link/kép? mit mutat a windows telejsítmény-szám?

2013. máj. 5. 09:10
 13/19 A kérdező kommentje:

én ezt vettem: [link]

azóta elképzelhető, hogy van erősebb hasonló áron. érdemes Prohardver forumon a megfelelő topicban érdeklődni, nagyon sokat tudnak segíteni.

SCII-t nem próbáltam de: [link]

illetve: [link]

autoCAD-t használok még ritkán, azzal sincs gond.

2013. máj. 5. 12:17
 14/19 anonim válasza:

kösz az infókat, ez jól hangzik!

én is azt hiszem pont ezt néztem ki az olcsóbbat.hu-val

megnéztem amúgy a crysis 3at is, ott azt mutatta, hogy még a recommended is megvolt épphogy.

ahoyg észrevettem inkább a video meg a memória a kényes dolog, akkor a proci eddig elégnek bizonyult? szoktad nézni a ram/proci mérő widgetet?

ha cad is megy rajta, akkor már elég.

és szerintem ez az ár korrekt érte, ugyanilyenek meg gyengébbek vannak 200 fölött... persze az asztali olcsóbb, bővíthető, de nekem ez sokkal praktikusabb lenne.

mégegyszer kösz, minden jót :)

2013. máj. 5. 19:31
 15/19 A kérdező kommentje:
crysisnál esős körülmények között fullon szaggatott, de ez nem csoda :) hát ha komolyan akarsz CAD szerű programokat hazsnálni akkor egy i7 nem árt azért, de ezzel is elmegy. igazán nincs mit, rengeteget forumoztam, olvasgattam, de jól döntöttem. hajrá
2013. máj. 6. 18:01
 16/19 anonim válasza:

de jó, hogy nekem már nem kell ilyen sokat vacakolni vele.

igen, nem ártana jobb, ezen gonoldkoztam, hogy talán érdemesebb gyűjteni i7esre, 16G memóriával, meg talán jobb videokártyával, de azok most még aránytalanul drágák szerintem, azt néztem, ha olyat akarnák ami biztosan megfelelne nekem, nem csak közepes teljesítménnyel, akkor 400Es gépeket kéne nézegetnem, az meg felejtős, annyit nem akarok egy gépre költeni.

2013. máj. 7. 13:58
 17/19 A kérdező kommentje:
megértem, én is ezen mentem keresztül :)
2013. máj. 9. 20:08
 18/19 anonim válasza:

[link]

Egy ilyet szerezz be ezzel már lehet hasítani core i7 4 magos nyolc szálon dolgozik turbó módba 4 x 3.3GHZ 8Giga ram GT635M VGA

2013. júl. 22. 20:47
 19/19 anonim válasza:

Már nem mostani a téma, de én is egy ilyen laptopot vásároltam fél évvel ezelőtt és nagyon jó!

Játékokra is! Játék függő, de high-medium beállítások mellett a mai játékok is tökéletesen futnak, ami szerintem teljesen megfelelő! (pl. a Battlefield 3 ultra high beállítások mellett tökéletesen futott...)

Egyéb használatra is teljesen tökéletes amit nagyon ajánlok, hogy kell bele venni egy SSD-t!!!! Windows 7 indulási idő 18 másodperc, Adobe programok indulási ideje: 2-4 másodperc. Mondjuk ez minden gépbe ajánlatos...

2013. okt. 18. 16:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!