Szerintetek el tudna futni úgy a world of tanks hogy a harcban ill. amikor nem vok csatában pl:megyek a mezőn, hogy 20 fps alá ne menjen? Több lent. Gép:intel pentium dual core 2.8ghz 2. 00gb memória (RAM) 512mb-os nvidia geforce 9600gt
az a baj hogy mindig van városi csata és én sose tudok lagg nélkül játszani.Most 1280*800-as felbontáson játszom amit tudtam kikapcsoltam , de minden a minimumon van.
És amikor vannak többen mindig 10,11,12,13,14 vagy annál lentebbi fps számot ír ki.
És azt szeretném ha meg tudnák mondani hg mit kéne beállítani hogy min.16+ fps legyen..
Ha nem lehetséges megértem , elvégre nem mai konfiguráció van a gépemben.
Első: nem értem, a mai gyerekek miért keverik össze a hálózati lagot az alacsony FPS-sel, semmi közük egymáshoz. (Egyes játékokban megáll a kép a lagtól, de az más.)
BIGG: ha hajlandó vagy feláldozni a grafikát az FPS-ért, akkor letöltesz egy gagyitextúra-csomagot, és az 512-es kártya sokkal jobban elboldogul vele. Persze a 20 FPS-t nem tudom garantálni, de jobb lesz.
Itt az első kettő mod tartalmaz alacsony textúrákat és butított effekteket. Ha ez sem segít, akkor a felbontással is lehet majd variálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!