Hogyan lehet a biost le frissíteni FreeDos-bol?
Figyelt kérdés
A legújabb van fent ami az alaplapomhoz a honlapon van. A gond a mostanival hogy a gépem nem kapcsolódik ki rendesen lekapcsolja a merevlemezt de csak kap tovább arámot (zug). Processzort cseréltem benne akkor rakodott fel a 1102-es bios verzio. Az alaplap Asus P5V-VM Ultra a cdjen van egy FreeDos program az elején megkérdezi hogy akarom-e h bootoljon. na most azt nem tudom hogy a cd-n valami alap bios fent van-e h azt felraknám es a windows alatt utána frisitenem 1101-re.2013. febr. 16. 17:24
2/5 A kérdező kommentje:
Akkor mitől hogyan oldjam meg a ki kapcsolást? Forumokon azt olvastam (es szakemberek is azt tanacsoltak h lefrissites kell) h masnak is volt ilyen problemaja
fiest hozzászólása Gabbba (01:10) részére előzmény | privát | 2006.02.15. 20:08
miért kell uj bios?nekem is csak anyi bajom hogy nem lép ki a windowsbol azaz nem kapcsol ki!de ha kell ujrainditja magát!!!de azért szeretnék ijet csinálni mert szeretném megtanulni!ez egy p1es gép tartalék gyakorlásra tartom!már végsökig kihoztam belőle mindent amit "TUL"huzás nélkül lehet!300mhz /75hz!333on nemindul akármit csinálok!de erre jo!ja meg anyi baja van még nem ismeri meg a windows-sem a szoval az atx-et at-nek veszi!
2013. febr. 16. 17:53
3/5 A kérdező kommentje:
Valoban nem az a baja. A tegnap elokotortam a regi floppy meghajtomat leporoltam es "bocsanatot" kertem tole. Es igy az alaplap cdjrol a freedosal es egy floppy lemezel sikerult a lefrissites de a problema csak megmaradt tehat nem kapcsolodik ki rendesen. Biost alap beallitasra tettem most az elejen megjelenik az @"INTEL CPU UCODE LOADING ERROR PRESS F1 TO RESUME"@ Nem lenne a cpu kompatibilis az alaplapommal??? Alaplap amint fent is irtam asus p5v-vm ultra CPU PENTIUM (R) DUAL CORE E5200 @2,50GHZ???? Elnezest hogy ezen belul teszek fel mas kerdest de nem akartam ezert mas kerdest irni meg hatha valaki ide teved.
2013. febr. 17. 12:54
5/5 A kérdező kommentje:
Milyen alaplap? Ha ha ha lapos ilyen 4 szög alakú ha ha ha :) :) :) leírtam mar a nevet ASUS P5V-VM ULTRA ezen kívül meg mit kéne mondjak róla?????
2013. febr. 18. 17:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!