Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Alaplaphoz lehet frissíteni a...

Alaplaphoz lehet frissíteni a legfrissebb bios drivert ha?

Figyelt kérdés

Ha a támogatott processzor listán túllépem a bios verziót!

Pl.: P1.10 írják hogy jó, de én P1.20 frissítem, az nem baj igaz?

Tudom amatőr kérdés de biztos szeretnék lenni benne!

2013. febr. 10. 11:37
 1/8 lambo96 ***** válasza:
Igen lehet, nem lesz baj.
2013. febr. 10. 11:42
 2/8 anonim ***** válasza:
a BIOS frissítéshezt,csak akkor fogj hozzá, ha van egy szünetmentes tápod, mert különben egy frissítés közbeni véletlen áramszünet esetén, mehet az alaplap a "levesbe" (kuka!)
2013. febr. 10. 11:46
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2013. febr. 10. 11:48
 4/8 anonim ***** válasza:
Ahhoz azért tényleg nagyon pechesnek kell lenni, hogy pont akkor legyen áramszünet. Én biztos, hogy nem vennék 20k-ért egy szünetmentes tápegységet csakhogy lefrissítsem a BIOS-t. Eddig vagy 6 gépen frissítettem a BIOS-t és hál istennek nem volt áramszünet. :)
2013. febr. 10. 11:56
 5/8 anonim ***** válasza:
Viszont azért amíg frissíted,senki ne nyomassa a porszívót,a villany sütőt,mosógépet és a vasalót egyszerre,nehogy lecsapjon a megszakító:)
2013. febr. 10. 11:58
 6/8 A kérdező kommentje:

Jelentem sikeresen frissitetttem, igaz hogy a dos-ban semmit sem állitanom, mert valami windows alatt kell elindítani parancsikon, újraindult és everest-en P1.20 ír ki, gondolom akkor minden okés lett, meg mikor bekapcsolom más képet add ki mint szokott! :D

Amúgy Asrock alaplap!

2013. febr. 10. 12:07
 7/8 A kérdező kommentje:
Amúgy írták hogy Load Defacult setting csináljak a bios-ban azt mit tesz, mert ezt kihagytam!
2013. febr. 10. 12:11
 8/8 anonim ***** válasza:
Mindent a gyári beállításokra állít. Hasznos dolog azt megcsinálni.
2013. febr. 10. 12:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!