Egyetérthetünk abban, hogy az LG monitorok a legjobbak?
Figyelt kérdés
2013. febr. 13. 16:08
1/8 anonim válasza:
Nem. Én pl egy vágódeszkán sokkal kényelmesebben tudok húst szeletelni és egy fakanállal is kényelmesebben lehet a levest megkeverni, mint monitorral.
Defináld már a "legjobb" fogalmát! Vagy ez csak ilyen flame-elős, reklámemberes kérdés volt?
2/8 A kérdező kommentje:
Legjobb élesség
Legjobb felbontás
Legjobb színek
Legjobb ár érték arány
Legjobb a szemnek?
2013. febr. 13. 16:15
3/8 anonim válasza:
Én nem értek veled egyet abban, hogy az LG monitorok a legjobbak.
4/8 anonim válasza:
Én sem értek egyet veled.
Ha választanom kellene, akkor valószínűleg egy DELL, vagy egy EIZO monitort választanék.
Az LG eszembe sem jutna.
5/8 anonim válasza:
Nekem se. Egyébként is hülyeség hogy az LG monitorok a legjobbak. Ha szeretnéd, lehozom a padlásról a CRT -s LG monitoromat, aminek olyan képe van, hogy elhányod magad.
6/8 anonim válasza:
így van, nekem egy w2243s-em van és marha jó. a többi gyártót komolytalannak találom valahogy.
7/8 anonim válasza:
#6 Egy TN paneles monitor marha jó? legfeljebb a vasedényhez képest.
8/8 anonim válasza:
nem tudom mi a probléma csak egy monitor nyilván az analízis zht nem írja meg :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!