Hűtő újrapasztázásában tudnátok segíteni?
A kérdésem az lenne hogy lenne egy Scithe Catana III hűtő egy Phenom x4 955Be CPU-m kicsit meghúztam 3.6GHZ-re
így 65c° de néhány hozzászólásnál láttam hogy max 60 a megengedett. ez igaz?
C&C engedélyezve van 25 fok és 55 fok között.
tehát érdemes újrapasztázni. vagy normális hőméeséklet a 65 fok terhelés alatt és hogy nem-e magas egy kicsit.
illetve csak fehér pasztám van itthon.
illetve jelenleg 3500MHZ-n áll és 63 fokos
ez jó?
ohh értem köszi szépen már nagyon átmentünk OC kategóriába :)csodálkoztam énis hogy eddig fölment a hőmérséklet mert elég brutális hűtő. akkor ezekszerint a pasztával nincs gond szerintem csak a feszültséggel. szerintem.
akkor letöltöm a turbo-v t azon külön lehet állítani a magfeszültséget. belenéztem a biosba x35 lenne a 3.6 GHZ a magfeszültség pedig Auton van csak az a baj hogy nem tudom hogy az auto az azt jelentené hogy a feszültséget is fölveszi a szorzóhoz?
Semmit ne tölts le!
Biosban írja, hogy mi a normal feszültség. Az autót manualra teszed és beállítod magad ezt az értéket, akkor biztos nem fogja túlfeszelni. Ezután a szorzót feljebb állítod és elmented. Ennyi a tuning... Ezután valami tesztprogival (én intel burn testet szoktam) terhled, miközben figyeled a hőmérsékletet.
Értem még 1 kérdés aztán nem tartalak fel
ugyebár van egy automatikus cool & quiet funkció ami felügyeli hogy üresjáratban ne pörögjön a proci. ez ugyan úgy fog működni tuning alatt vagy letiltja?
Asus M4A785TD-V EVO
Okés köszönöm a segítséget ment a zöld :)
nagyonfasza :)
1.285V-on BF3 alatt megy stabilan 36000MHZ-n 53 fokos hőmérséklettel. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!