Hogyan kössem be a ventillátort és hogyan van ez a levegőáramlás? HELP!
Figyelt kérdés
Üdv. Úgy döntöttem veszek a gépembe számítógép ház hűtőket.
1. kérdésem az lenne, hogy hogyan kell ezt bedugni? Hogyan kell a tápegységre kapcsolhatót és az alaplapra csatlakoztathatót? És hogyan kell állnia, hogy ki vagy be fújja a levegőt? Az odlallapon és a hátlapon (táp alatt) van hely nekik. oldallapon 8 cm táp alatt 12. Hogyan csináljam? Milyen hűtőt vegyek, ami olcsó és viszonylag jó? (Kék LED-es legyen.:$) Köszönöm!
2013. febr. 9. 19:29
1/9 anonim válasza:
Az alap lapon is szoktak lenni 12v-os kimenetek. Ha 2 ventit veszel, egyik be fújja a levegőt, másik pedig ki.
2/9 A kérdező kommentje:
És hogyan tudom szabájozni, hogy ki vagy be fújja a levegőt?
És ha az alaplapra kell kötni (csak oda jó ) akk hogyan kell? És ha csak tápra lehet ak hogyan?
2013. febr. 9. 19:36
3/9 anonim válasza:
Szabályozni úgy tudod, hogy megfordítod a ventilátort hogy ki, vagy be fújja a levegőt. Nem lehet össze téveszteni hogy lehet bedugni őket. Szokott rajtuk lenni dugalj ami csak 1 helyre illesztkedhet. Vagy a táp dugaljainak egyikére, vagy az alaplap-ba lesz valahol 2 illetve 3 tüskés.
4/9 A kérdező kommentje:
Köszi.:D
2013. febr. 9. 20:20
6/9 A kérdező kommentje:
2013. febr. 9. 21:09
7/9 anonim válasza:
Ha l olvasom azt írtad hogy oldallapon 8 cm, táp alatt 12 cm. Ha ezt arra a méretre érted amin keresztűl áramolhat a levegő, akkor egyértemű hogy melyik hova rakod. De a kisebb fújja be, a nagyobb pedig ki. Mert befele így is úgy is könnyedén tud áramolni a levegő. A kifújás a lényeg. Tehát mindneképen a naggyal fujasd ki, a kicsivel pedig be:) Hát hogy hova lehet kötni, azt így nem tudom mert nem látom milyen alaplapod van pl. De keress neki helyet ahova be lehet dugni. Vagy akár a táp kábelek közt is kereshetsz.
8/9 A kérdező kommentje:
Köszi. Észrevettem az oldallapon gebasz van. nagyon nagy a CPU hűtőm (thermaltake) hűtő és a fal mögött 1CM van. max 1.3... nincs valami ultracékony venti? Vagy az is jó, h ha csak a táp alá veszek? :D
2013. febr. 9. 22:30
9/9 anonim válasza:
Erre most így nem tudom teljes mértékbe na választ mert nem tudom tökéletesen elképzelni hogy pontosan hol van hely meg hol nincs a gépházadban:I De ha nem zavar, és tényleg nem fér bele, akkor rakd kivülre. Úgy is fel lehet csavarozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!