Van nekem egy cooler master k350 házam és hozzá vennék ventillátort. Többi lent?
A pontos ház: [link]
Ebbe a házba elég egy (elöl) és a rendszernek nem lesz baja a sok (3 db) nyitott(szűrő nélküli) helytől?
Én hátulra gondoltam egy ilyet: [link]
és mit jelent ez:Elvárt élethossz 40000óra ?
Szia!
A szűrő nélkül hagyott helyeken az áramlásnak megfelelően ki és be fog mozogni a levegő. Ezzel az a helyzet, h be fog szállni a házba a por. Rendszeresen kell tisztítani, ez max. kellemetlen.
Nekem tele van szűrővel a házam, az extra réseket pedig lezártam, így csökkenteni tudtam a tisztítási időközöket. Ez persze nem azt jelenti, h nem lesz poros a gép, de óriási portigrisek nem keletkeznek már.
A 40.000 óra élettartam a tiszta forgási idő, az alkatrészeknek (motor, CSAPÁGY) ezt elvileg hiba nélkül kell teljesíteni. Aztán kikopik a csapágy, kotyog és hangot ad, rosszabb esetben kenés hiányában besül.
Üdv:
Érdemes amúgy. Csak arra figyelj, hogy ha lezársz részeket, akkor kevesebb levegő áramlik be, és a hűtés is kevesebb lesz (ezért kell megfelelő mennyiségű és irányban elhelyezett venti). Por amúgy is nehezebben tapad le, ha mozog a levegő a házban.
Eredményes barkácsolást!
Üdv:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!