Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Kékhalál, kell vele foglalkozni?

Kékhalál, kell vele foglalkozni?

Figyelt kérdés

1-2x előfordul, de nem túl gyakran

néha felbosszan, de azért nem zavar különösebben

a gépnek lehet tőle vmi baja,

mit lehet tenni ellene?

2009. szept. 6. 13:04
 1/5 anonim ***** válasza:

A "kék halál", a program-, vagy hardverhiba esetén felbukkanó figyelmeztető képernyő fogalommá vált a rendszerhibák miatt bosszankodó felhasználók körében

szerintem KELLENE vele foglalkozni

csak sajnos így nem tudok segíteni hogy nem tudom hogy konkrétan mi a baj..

2009. szept. 6. 13:29
 2/5 A kérdező kommentje:

hát azt én sem tudom, néha ha gépezek, (általában net, youtube, hodog; vagy a képeket nézem a gépen, mást nemigen, meg zenéket szoktam letölteni)

és néha előugrik a kék képernyő, 'felpumpálja' magát 100ra aztán újraindul, és ha bejelentkeztem, bejön az ablak hogy a Windows helyreállt egy váratlan leállás után.

amúgy vista home

2009. szept. 6. 14:59
 3/5 anonim válasza:
Nekem is volt ien problémám de nem szabad sokáig halogatni a dolgot mert nem zavar.Újra kell telepíteni a géped! Amíg jó
2009. szept. 6. 15:45
 4/5 A kérdező kommentje:
és akkor az a sok minden elveszik ami rajta van?? :O:O
2009. szept. 6. 16:57
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerezz be CD_t és írj ki mindent rá. Ellenőrizd, hogy rendben van-e, olvasható, aztán formázz és rakd újra.
2009. szept. 6. 23:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!