Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Segítség. Hogy kell beüzemelni...

Segítség. Hogy kell beüzemelni az originált új vinyót?

Figyelt kérdés

Van a régi vinyom serial port 1 csatiba illesztve,ezen van a windows most

az újj full nullás vinyót a serial port3-ba ilessztettem (üres). az everest ultimát progi és a bios is fel ismeri, de ha megnyitom a sajátgép-et akkor ott nem látszik az ujj vinyó,segítség mit csináljak hogy megjelenjen nekem a sajátgépben az ujj vinyó?

2013. febr. 7. 19:10
 1/7 A kérdező kommentje:
ez még le maradt sata2-es vinyo mind a keét vinyóm
2013. febr. 7. 19:12
 2/7 eNerdzsy ***** válasza:
24%
Az új merevlemez végén a "switch"-et állítsd a "slave" állásba, hátha csak az a gond.
2013. febr. 7. 19:20
 3/7 coopper ***** válasza:
93%

Szia.

Inicializálni, illetve particionálni kell használat előtt.

A következők szerint.

Lemezkezelőt elinditod :

Sajátgépen v Számitógépen Jobb egér klick - Kezelés a megjelenő ablakban (Vagy Start menű Keresés : diskmgmt.msc) -> Lemezkezelés majd keresd meg az új HDD-ed (elvileg itt kell neki lennie)

Ilyenkor feldob egy ablakot, hogy uj a cucc és hogy ujra kell inditani a windowst ahhoz, hogy menjen.

Ezt tedd meg, tehát inditsd ujra windowst.

Amikor újra bejön a windows, inditsd el újra a lemezkezelőt és keresd meg az új egységet, jobb egér gomb és particiónáld az izlésednek megfelelően.

Sok sikert.

Üdv.

2013. febr. 7. 19:20
 4/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat
2013. febr. 7. 19:57
 5/7 anonim ***** válasza:

2-es válasz használhatatlan. SATA-s vinyót nem kell jumperelni...

3-as válasz szerint járj el, mert valószínűleg csak partícionálni és formázni kell a lemezkezelőben...

2013. febr. 7. 20:39
 6/7 A kérdező kommentje:

Köszi a választ fehersrác, arra én is rá jöttem hogy nem lehet jumperolni,de már közben megcsináltam a iinicializálást meg a particiot. már üzemel fullosan:)

mindenkinek köszi:)

2013. febr. 8. 14:41
 7/7 A kérdező kommentje:
már rá is nyomtam a win 7-et:)
2013. febr. 8. 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!