Segítség. Hogy kell beüzemelni az originált új vinyót?
Van a régi vinyom serial port 1 csatiba illesztve,ezen van a windows most
az újj full nullás vinyót a serial port3-ba ilessztettem (üres). az everest ultimát progi és a bios is fel ismeri, de ha megnyitom a sajátgép-et akkor ott nem látszik az ujj vinyó,segítség mit csináljak hogy megjelenjen nekem a sajátgépben az ujj vinyó?
Szia.
Inicializálni, illetve particionálni kell használat előtt.
A következők szerint.
Lemezkezelőt elinditod :
Sajátgépen v Számitógépen Jobb egér klick - Kezelés a megjelenő ablakban (Vagy Start menű Keresés : diskmgmt.msc) -> Lemezkezelés majd keresd meg az új HDD-ed (elvileg itt kell neki lennie)
Ilyenkor feldob egy ablakot, hogy uj a cucc és hogy ujra kell inditani a windowst ahhoz, hogy menjen.
Ezt tedd meg, tehát inditsd ujra windowst.
Amikor újra bejön a windows, inditsd el újra a lemezkezelőt és keresd meg az új egységet, jobb egér gomb és particiónáld az izlésednek megfelelően.
Sok sikert.
Üdv.
2-es válasz használhatatlan. SATA-s vinyót nem kell jumperelni...
3-as válasz szerint járj el, mert valószínűleg csak partícionálni és formázni kell a lemezkezelőben...
Köszi a választ fehersrác, arra én is rá jöttem hogy nem lehet jumperolni,de már közben megcsináltam a iinicializálást meg a particiot. már üzemel fullosan:)
mindenkinek köszi:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!