Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Kell-e a biosban valamit...

Kell-e a biosban valamit állítani? Eddig az alaplapról ment a video, most egy nv fx5500 agp-s videokártyát készülök beüzemelni.

Figyelt kérdés

Most csinálok ilyet először...siemens fujitsu alaplapom van.

Egyszerűen beszerelem és utána eszközkezelő új hardver....vagy mit kell még tenni?

2012. dec. 8. 17:30
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem kell cifrázni, CSAK le kell tölteni a driverét és kész.
2012. dec. 8. 17:38
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Nem voltam benne biztos, de akkor már megpróbálom üzembe helyezni :)
2012. dec. 8. 17:46
 3/5 anonim ***** válasza:

Azért nem egészen, be kell állitanod biosban melyik kártya lesz beüzemelve még mielött betennéd az nvidia kártyát. Ilyet keress hogy Init display first ez agp legyen advenced chipset vagy pnp/pci configurations résznél nézelödj, de lapodhoz letölthető manual leirja pontosan mit állits.

Ha ezt nem állitod be automatikusan az alaplapit használja a kütyü.

2012. dec. 8. 18:01
 4/5 A kérdező kommentje:
Hú, én már beletettem bios nélkül, és az eszközkezelő azt írja, megfelelően működik, és a videok sem "szaggatnak".pedig még drivert se töltöttem le hozzá..ez fura..de mindjárt átnézem a biost, de már üzemel a kártya..Köszi.
2012. dec. 8. 18:25
 5/5 A kérdező kommentje:
Kedves Red4me, igazad van, tegnap szerelés után működött a videokártyaával, de ma már nem volt kép se...:(Ennek a BIOS-a valami érthetetlen-ráadásul szőke nő is vagyok még ehhez..:) Kérlek írd meg,honnan lehet letölteni a laphoz manualt, ami leírja mit állits.Vagy esetleg lehet biost frissíteni, vagy ez hülye kérdés..?:)
2012. dec. 9. 18:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!