Mit Tanácsoltok?
Van az Assassin's Creed II c. játék és az a problémám hogy 2 másodpercig megy rendesen de utána 2 másodperce beszaggat és ez folytatódik az örökkévalóságig.
A Konfigurációm:
Alaplap: Fujitsu Siemens D1837
Proci: Intel Pentium 4 630 3Ghz (1 mag)
RAM: 2x1 GB Kingston (az egyik 800Mhz-es a másik 266Mhz
Vidikari: Nvidia GeForce 9400GT 1Gb
AZ EREDETI KÉRDÉS: Ha veszek bele még 1gb ramot jobban fog futni??? annyira bal*asz nemvagyok, tudom hogy procit is kéne cserélni de ez a lap nem támogatja a dual-core-t és azt mondták hogy tök mindegy ha beleteszek egy 3,2 ghz-eset nem fog változtatni semmit ezen. Aki meg megteheti és jön avval a dumával hogy vegyek egy új alaplapot I7-es procival az könnyen dumál de aki szar anyagi helyzetbe van az sajnos nem. ha valaki tudna valamilyen úton-módon segíteni hogy jobban fusson ez a játék vagy a pl.: Mafia II , The elder scrolls IV: Skyrim,stb.
Utólag: Az Assassin's Creed Revelations jobban futott mind a II. része. ez nemtudom hogy miért van.
A Game Booster-se segített, sőt lassabb lett tőle.
előre is köszönöm a válaszotokat. :)
hát ezen nem segít a plusz 1 gb ram...
és sokkal többet nem fogsz tudni kihozni belöle..
nem csak a proci, de a Vga is nagyon gyenge...
erre ne költs... inkább kezdj el gyüjteni.
60k bòl már egész türhetö gépet tud összerakni a hozzáèrtö ember.:)
márn használtan lehet jó gépeket venni garanciásan ehez ha veszel egy jobb vga kártyát sok játék el megy majd rajt pl mint a GTA 4 Elder sclors 5
Nekem is innen van egy hasonló gépem ahoz csak sima 2.2 Ghz dul-core proci van bene vettem én is egy vga kártyátbele és az említet játékok elég szépen elmennek rajta
Ez lenne a gép amit ajánlok neked
ezt a gépet max 20k-ért tudod eladni...
a linkröl pedig.... a normális játékok egy okból nem mennének rajta... nincs benne normális VGA.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!