Integrált hangkártya. Létezik egyáltalán? Bővebben lent!
Szóval van egy alaplapom, és a hangkimeneti csatlakozók arra "vezetnek", nem látok még egy alaplapszerű dolgot a videokártyán kívül!
Ez lenne az integrált hangkártya?
Illetve ha igen, akkor honnan tudom, hogy milyen driver kell hozzá?
Az integrált hangkártya egy chip formájában van jelen tehát ne egy kártyát képzelj el pluszban valamelyik pci csatolóban.
A drivert pedig az alaplapgyártó oldaláról lehet letölteni típus alapján.
Presler Conroe dual core 775i65g
Ez a típusa, azt hiszem. Tudnátok esetleg valami hangvezérlőt ajánlani hozzá?
(Tudom Google, de sík hülye vagyok a számítógépekhez, nem igazán érdekelnek!)
Linket köszönöm szépen, zöld kéz!
Utolsónak:
Szervizbe nem fogom vinni egy driver miatt, főleg nem súlyos ezreket is otthagyva! Inkább kérdezek itt, majd a válasz(ok) alapján megcsinálom én magam, itthon!
Frissebbet sajnos nem találtam. És pár éve a CMedia saját oldaláról már nem lehet drivert se letölteni.
Előtte viszont valószínűleg a chipset drivert fel kell tenni, mert addig nem fog felmenni szerintem. Most chipset driverből valószínűleg az Intel oldalán van legfrissebb, de ha macerás keresni a kolléga által linkelt AsRock oldalról szedd le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!