Az alaplapi hangkártyám meghalt, de vettem egy Köing 4.1-es PCI hangkártyát de nem működik. Valaki help?
Hali!
Az alaplapi hangkártya meghalt (Realtek HD Audio 7.1) és helyette megvettem ezt. Egy
Cirrus Logic CS4614 ic van rajta. A gép meg is találja új hardverként ,de amikor feltelepítem a drivereket a gameportot meg az audio device-t hibátlanul felrakja ,de a WDM audio drivert nem. Sárga felkiáltó jel lesz mellette. Az ütközést nem bírom beállítani mert nem engedi. Ezt a hangkártyát beleraktam egy régebbi Dell gépbe és ott hibátlanul működik. A gépet újra is telepítettem ,és akkor se lett jó. (Windows XP SP3) Az összes fellelhető drivert felraktam ,de egy esetbe se működött. Egyszer sikerült hiba nélkül feltelepíteni a 3 drivert ,de abban a pillanatban le is fagyott. :/ Valaki valami ötlet?
letakarítottad a másik drivert? az alaplapit
próbáld meg másik slotba rakni
bocs a fogalmazásért
az új kártyát rakd másik slotba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!