Megéri 80ezer forintért ez a használt konfig?
Egy fickó ajánlotta privátban először nem érdekelt a dolog mivel még sosem volt használt gépem de most már erősen gondolkozom rajta....
-Intel core 2 Quad Qx9770 4mag 3,2Ghz Fsb 1666mhz l212 Mbcaches (tetszik az h 4magos de viszont nem tudom mi az a caches...)
alaplap:HP xw 4600 Workstation
-Ram:DDR2 8GB 800mhz (igaz nem DDR3-mas de jól hangzik a 8giga)
-Vga: Gtx 295 2Gpu 2x448 bit 2x DDR3 896Mb + HD 5970 2Gpu 2x256 bit 2xDDR5 1GB (tetszik h majdnem 4GB)
-winyó:Sata III Western digital 1TB 7200Rpm 64Mb caches (nekem tökéletes lenne az az 1Terra)
-a ház HP a tápról + csak annyit írt az illető h az is HP de nem akarja felbontani a gépházát h pontosan +nézze
h milyen...
nos ha igen miért igen, ha nem miért nem, és ha nem akkor mondjatok max 90-100-ért egy ilyesmi vagy jobb konfigot de ha lehet akkor már ujjonan.....
Én amikor az első válaszomat írtam,még nem tudtam hogy tőled van,ergo nem személyes okokból írtam.
Egyébként én nem vennék olyan embertől gépet,aki egy fórumon mindenkinek trágár gyerekes üzeneteket küld,mert nem ért egyet vele.
Olyantól se vennék,aki kamu kérdéseket ír ki,kamu gépekről.
Látod a kérdező is rájött magától,hogy érdekes figura vagy te,pedig őt nem is küldted el a ....-ba üzenetben.
írjatok már szórakoztató kérdést
ez olyan idegesítő volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!