Megéri 80ezer forintért ez a használt konfig?
Egy fickó ajánlotta privátban először nem érdekelt a dolog mivel még sosem volt használt gépem de most már erősen gondolkozom rajta....
-Intel core 2 Quad Qx9770 4mag 3,2Ghz Fsb 1666mhz l212 Mbcaches (tetszik az h 4magos de viszont nem tudom mi az a caches...)
alaplap:HP xw 4600 Workstation
-Ram:DDR2 8GB 800mhz (igaz nem DDR3-mas de jól hangzik a 8giga)
-Vga: Gtx 295 2Gpu 2x448 bit 2x DDR3 896Mb + HD 5970 2Gpu 2x256 bit 2xDDR5 1GB (tetszik h majdnem 4GB)
-winyó:Sata III Western digital 1TB 7200Rpm 64Mb caches (nekem tökéletes lenne az az 1Terra)
-a ház HP a tápról + csak annyit írt az illető h az is HP de nem akarja felbontani a gépházát h pontosan +nézze
h milyen...
nos ha igen miért igen, ha nem miért nem, és ha nem akkor mondjatok max 90-100-ért egy ilyesmi vagy jobb konfigot de ha lehet akkor már ujjonan.....
512bit-től vennéd?
Hát én tőle egy radírt nem vennék,de ez már magánvélemény.
Nem rosszabb.
De nincs semmi értelme egy VGA-n ennyi memóriának.
Az arra jó,hogy a hozzá nem értők megvegyék,mert ők csak annyit látnak belőle hogy 3GB.
egyébkét meg személyes okok miatt akarnak téged átbaszni barátom:
Az üzenet küldője: theskunker
Az üzenet címzettje: 512bit
Az elküldés időpontja: ma 20:51
Az üzenet témája: hehe
Az üzenet szövege: na kutyus elbasztam az üzleted a ratyi hp-d nem fogod eladni így :(
Remélem nem fog :D
Kérdező: Lehet hogy egy p3as gépet fogsz kapni, de ne 512-t bántsd ezért, szegény retardált és nem tud olvasni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!