Milyen gamer egeret ajánlotok nekem MAX 18 ezer forintért? (Új, nem használt állapotban lévőt)
Figyelt kérdés
Hogy őszintén megmondjam nem nagyon értek hozzá ezért amit tudok kikötést, az az lenne, hogy vezetékes legyen!2013. jan. 16. 16:02
2/5 anonim válasza:
4/5 anonim válasza:
Roccatek felejtősek, nagyon sok gyári hibás, vagy anyaghibás, szétmennek stb.
Steelseries Kana ennyiért a legjobb szrintem, vagy Razer Deathadder, ha még tudsz rádobni akkor Razer Imperator. Olcsóbban razer abyssus vagy Logitech g400. Én az legutóbbit ajánlom, 9 ezer és ugyanannyit tud mint a 20 ezresek, 3200 dpi meg röhögve elég mindenre.
5/5 anonim válasza:
Helo!
Tapasztalat alapjan - kenyelem, allithatosag, DPI, fogas, nagy keznek is jo legyen, talpak, suly, es persze elettartam:
Logitech G5, R.A.T. 3 vagy 5.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!