High-End Gaming PC. Vélemenyek? -nem fake-
CPU:Intel Core I7-3770 K
M/B:ASUS Maximus V Formula
SSD:Crucial M4 512GB
HDD:WD 2500GB 7200RPM 64MB SATA3
Ház: NZXT Switch 810
Táp:Corsair AX860i
VGA:EVGA GTX690 4GB DDR5
RAM:Corsair Dominator Platinum4x4GB 2133MHz DDR3 CL9
Hűtés: 5db Akasa Viper
CPU hűtő:Zalman CNPS12X
Jó high end gaming PC lenne?
ha vmit kihagytam akk bocs :)
cpu hütö ténelg kilóg a sorból sokkal komoylabb akár H100/110 töl is lég vagy vizhütés illene iylen konfigba már
de mindendesetre ténelg nem néznek ki csúnyán ezek a yalman 10x ek de hát nem csak a kinézet számit:)
OK, de az hogy azt mondjátok, hogy "nekem ennyi is elég:" és ide írjátok hogy mi lenne "elég" az már kicsit fura.
Kedvenc játékokat szeretnék rá rakni az SSD-re, hogy gyorsabban töltsenek. Ehhez nem elég 128 GB, mert még menni fog mellé a sok alapprogram, frissítés, és kiegészítő.
Frankó, hogy valaki azt is tudja, hogy nekem mennyi tárhely kell. Nem tudja. Abban viszont igaza van, hogy a táp kissé sok.
_
CPU hűtőnek ha kést nyomnak a nyakamhoz sem fogok Corsair Hydro H100-ast venni, úgy dübörög mint egy rossz mosógép.
Ha esetleg rossz valamelyek illesztés,(mert megeshet) akkor ott fog csöpögni arra a rakás nem olcsó cuccra...
A vízhűtés maradjon meg máskorra ;)
A ventilátorokból pedig nem kell olyan sok, csak jól kell őket elhelyezni ;)
_
Az meg hogy "ez teljesen felesleges" nem te döntöd el ;)
_
Lényegében az elkövetkezendő 5-6 évben nem szeretnék gépet újítani. Míg más a jövőben azon fog gondolkozni, hogy milyen gépet vegyen hogy minden fusson rajta, én akkorra már letudtam ezt :D
_
Mindezt félre téve, köszönöm a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!