Mevox kérdése:
A számítógép amikor bekapcsolom nem ad képet, meg nincs az a sipolo hang ami bekapcsolásnál szokott lenni, a bilentyűzetsem világit, csak a ventilátorok forognak meg a vmerevlemez ahogy áramot kap és ennyi. Ez alaplap hiba? Javitható?
Figyelt kérdés
2013. febr. 3. 11:59
11/14 anonim válasza:
És még nekem is ez a problémám jelenleg. MI VOLT A PROBLÉMA??
Én ma viszem szerelőhöz, utána leírom ide, mi okozta ezt.
12/14 anonim válasza:
Előző vagyok. Videókártya elromlott, ha nem ad képet.
13/14 anonim válasza:
ÉN meg előtted írtam előző.. sajnos az alaplapom hibás és nem a vga pedig az is van... a sok használattól a nyákon microrepedések keletkeztek és valahol összezár a lap... :/
14/14 anonim válasza:
Igen ez a 2 lehetőség lehet, vagy VGA vagy alaplap.
De a Pc szervizek gyakran minden hibára azt mondják, alaplap hiba. Azért, hogy vegyenek új gépet. Na én ezért nem viszem Pc boltba javítattni a gépet, a bevizsgálási díjról nem is beszélve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!