Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » MIlyen memóriát tudnátok...

MIlyen memóriát tudnátok ajánlani? (gép inói lent + ár keret)

Figyelt kérdés

Az lenne kérdés ,hogy új alaplap/procit érné meg megvenni vagy inkább memóriát venni gépbe (csak mert játékoknál ez a 10-20 fps eléggé elfogadhatatlan 0 grafikon)

Proci: Intel Pentium 4 Alaplap: Dell Computer Corp. 02X378

Vidikártya: ATI RADEON 9550 (128 mb)

Memória kártyára vagy Alaplap/procira max 30k-t szánnék 40k még belefér csak egy olyan gépet szeretnék összedobni ami legalább vinné játékokat (pl Bf3 vagy akármit)

2013. jan. 30. 23:35
 1/7 Komplikato ***** válasza:

Az ugye megvan, hogy értelmes , pénzt érő alaplap, proci, ram kombó mellé ezt az ezer éves VGA-t se tudod betenni?

nem ártana pár paraméter a gépedről. Hát mérete? Atx? micro ATX?

Van HDD-d, mennyi és SATA vagy IDE? Optikai meghajtó?

És a lényeg: Tápegységed milyen?

Szerintem BF3-hoz meg szerintem nem 40k kell plsuzba hanem 80.

2013. jan. 30. 23:40
 2/7 Komplikato ***** válasza:

Megnéztem a gépet, Optiplex GTX260 álnéven fut.

Na most az ebben lévő alaplap kisebb mint egy microATX(!) lap, mert a lapon 3 bővítő van, de a házon már csak kettőnek van hely.

Így bővítésnél csak DTX, ITX, mini ITX lap jöhetne számításba, amik drágák.

Persze vásárlás előtt nem ártana tudni, hogy tényleg beszerelhetőek a házba?

A táp meg vagy egyedi Dell, vagy SFX táp. Jó lenne tudni neked a 180, 250 vagy 400W-os van benne? Csak mert külön szerezni nagyobbat nem kicsit macerás.

A legtöbb amit ki tudsz építeni (szerintem) egy FM2-es AMD rendszer valami kétmagos procival és integrált VGA-val.

Ha később akarsz bele VGA-t, csak LP (Low Profil) jó bele, azok meg felárasak. Nagyjából olyasmi, hogy egy 7750LP kb. 7770 árában van. Tehát 20-30%-al drágább.

2013. jan. 30. 23:54
 3/7 Komplikato ***** válasza:
Én azt hiszem használt cuccokból néznék inkább Intel Core 2 rendszert, mert friss AMD vagy Intel konfignál szerintem 60K-ból se jön ki valami értelmes.
2013. jan. 30. 23:55
 4/7 anonim válasza:

Szia 40 ezerért mérn eléggé jókis gépeket lehet kapni használtan kopletten szerintem ezt ad el és vegyél egy jobbat használtan mert ha ezt akarod feltúrbozni többe fogg kerűlni a hús mint a leves mondjuk lassn márn tényleg többe van a hús min a leves DDDD itt egy webcím itt árúlnak használt gépeket is

[link]

És itt egy eléggé jó gép és bene van a 40 rugóban

[link]

csak intágrál vga van bene de többet ér a radeon kártyádnál ráadásúl ha minden igaz 256 mb os

2013. jan. 31. 00:03
 5/7 anonim válasza:
nekem is innen van egy ilyen gépem annyi hogy vettem egy vgát is bele
2013. jan. 31. 00:04
 6/7 A kérdező kommentje:
ja mostmár énis úgyérzem új gépet veszek most is úgy zúg benne a vinyó hogy megsüketülök:/ mind1 köszi a válaszokat
2013. jan. 31. 11:15
 7/7 anonim válasza:
ki pontozta le a válaszom nem értem mi baj van vele ezzel csak tanácsot akartam adni neki hogy feleslegesen ne dobjon ki pénzt ugyanis nem mindenki gazdag!!!!!
2013. jan. 31. 16:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!